Homepage  / Vedete româneşti

Gabriela Prisăcariu a strălucit la nunta lui Răzvan Simion. Soția lui Dani Oțil a plătit o mică avere pentru rochie

Gabriela Prisăcariu a strălucit la nunta lui Răzvan Simion. Soția lui Dani Oțil a plătit o mică avere pentru rochie
16

de Cristina Țapu,

Răzvan Simion s-a căsătorit cu aleasa inimii sale, arhitecta Daliana Răducan, pe 8 iunie. De la fericitul eveniment nu a lipsit Dani Oțil, colegul și prietenul lui Răzvan. Așa cum era de așteptat, prezentatorul a fost însoțit de frumoasa sa soție, modelul Gabriela Prisăcariu. Gabriela a reușit să fure toate privirile pentru că a ales o rochie cu adevărat spectaculoasă.

Cât a costat rochia pe care Gabriela Prisăcariu a purtat-o la nunta lui Răzvan Simion

Gabriela Prisăcariu este de profesie model și are un trup care îi permite să îmbrace orice haină și să emane un aer impecabil. Pentru nunta lui Răzvan Simion, Gabriela a ales o rochie creată de către un designer român. Prețul pe care l-a plătit pentru a arăta precum o prințesă nu a fost, însă, unul mic.

gabriela-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil, a ales să poarte o rochie creată de Maria Lucia Hohan la nunta lui Răzvan Simion cu Daliana Răducan. Rochia a costat 7,370 lei și a fost completată cu sandale și o geantă roșie în formă de trandafir.

Răzvan Simion și Daliana Răducan și-au celebrat nunta într-un cadru elegant, cu decoruri impresionante și un meniu fine dining care a încântat invitații. Evenimentul s-a desfășurat într-un restaurant de top din București, recunoscut pentru preparatele sale excepționale și serviciile impecabile.

Printre deliciile culinare oferite s-au numărat lup de mare cu piure de țelină, carpaccio de langustine și mușchi de vită cu sos de trufe, toate însoțite de vinuri alese și deserturi rafinate, iar meniul ar fi costat aproximativ 3.000 de lei de persoană!

dani-otilIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 16

Daniel Oțil, discurs emoționant la nunta prietenului său, Răzvan Simion

Meniul a inclus fiecare fel de mâncare asociat cu un vin fin, plus deserturi și un bar cu brânzeturi, ajungând la aproximativ 3.000 de lei per persoană. Se estimează că darul de nuntă a fost de cel puțin 2.000 de euro de cuplu.

În timpul petrecerii, Dani Oțil a ținut un discurs apreciat de invitați, devenind rapid viral pe internet. Prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a vorbit emoționant despre prietenia sa cu Răzvan și relația lor specială. 

„Este o onoare să fiu aici, alături de voi, Răzvan și Daliana, în această zi minunată. Răzvan, ești nu doar un coleg, ci și un prieten de nădejde, iar astăzi îți doresc tot ce e mai bun în această nouă etapă a vieții tale. Daliana, ai adus o lumină specială în viața lui Răzvan și sunt convins că veți avea parte de o căsnicie fericită și plină de momente frumoase,” a rostit Dani Oțil, în aplauzele furtunoase ale invitaților.

Sursă foto: Instagram Gabriela Prisăcariu – Răzvan Simion

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton