Homepage  / Vedete româneşti

Câți bani cer Simona Halep și Giga Hagi pentru vacanța de Paște la hotelurile de la mare. Cum arată oferta

Câți bani cer Simona Halep și Giga Hagi pentru vacanța de Paște la hotelurile de la mare. Cum arată oferta
10

de Cristina Țapu,

Paștele este aproape, iar unii dintre români seja se gândesc în ce destinații se vor putea bucura de aceste zile speciale. Simona Halep și Gică Hagi se numără printre personalitățile din România care dețin unități hoteliere pe care le vor pune la dispoziție turiștilor. Iată ce prețuri cer aceștia vizitatorilor care doresc să se bucure de pachetul de Paște.

Cât cer Simona Halep și Gică Hagi turiștilor pentru a petrece Paștele la hotelurile lor

Românii se pregătesc să se bucure de aproape o săptămână liberă, cu atât mai mult dacă autoritățile decid să instituie punți între sărbători. Asta pentru că zilele libere legale vor fi miercuri – 1 mai (Ziua Muncii), vineri – 3 mai (Vinerea Mare) și luni – 6 mai (a doua zi de Paște). Există chiar posibilitatea ca și ziua de joi – 2 mai să fie declarată liberă, astfel încât angajații să poată beneficia de liber de la 1 mai 2024 până la 6 mai 2024.

Hotelierii au pregătit oferte speciale pentru cei care vor să petreacă sărbătorile departe de casă. Jurnaliștii de la Playtech au discutat cu reprezentanții hotelurilor aparținând lui Gică Hagi și lui Simona Halep pentru a afla prețurile pe care aceștia le cer turiștilor care doresc să se bucure de oferta de Paște.

„Avem un pachet de Paște, pentru perioada 3-6 mai 2024, la prețul de 3.060 de lei, pentru o cameră de două persoane. Se poate plăti și cu tichete de vacanță. Pentru copiii de până în trei ani este gratuit, existând și locuri de joacă.

În preț intră micul dejun, cina pentru ziua de 3 mai, prânz pascal pe 5 mai, muzică live Camelia Tudor Band. Va fi și o primire tradițională cu ouă roșii, vin și cozonac, de Înviere”, au declarat reprezentanții hotelului lui Gică Hagi.

Simona Halep deține hoteluri și la munte, și la mare

Pe de altă parte, reprezentanții hotelului deținut de către Simona Halep au subliniat că nu există o ofertă specială de sărăbători pe care o vor pune în practică, iar prețurile aplicate nu vor suferi modificări.

lotus-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

„În luna mai, inclusiv de Paște, cazarea la noi costă 1.000 de lei pe noapte, pentru un apartament. Nu este inclus și micul dejun”, au declarat reprezentanții hotelului Simonei Halep, potrivit sursei menționate anterior.

Simona Halep nu este doar o sportivă care a reușit performanțe deosebite, ci și o veritabilă femeie de afaceri.

Ea deține hoteluri pe care le pune la dispoziția turiștilor atât la mare, cât și în zona montană, iar prețurile pe care le solicită nu sunt unele de neglijat. Simona pare să se descurce de minune și în domeniul turismului, iar veniturile îi sunt rotunjite și de către această activitate.

Sursă foto: Facebook

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton