Homepage  / Televiziune

Cât costă o vacanță în Thailanda, la vila în care s-a filmat „Insula Iubirii”. Prețurile nu sunt accesibile oricui

Cât costă o vacanță în Thailanda, la vila în care s-a filmat „Insula Iubirii”. Prețurile nu sunt accesibile oricui
22

de Cristina Țapu,

Sezonul 8 al emisiunii „Insula iubirii” de la Antena 1 a fost filmat în Thailanda, pe plaja Natai Beach, aproape de Phuket. Cuplurile și ispitele au fost cazate în două resorturi de lux: Twin Villas și Escape Villas, locații pe care mulți le văd doar la televizor. Dar cât costă o săptămână de ședere într-una dintre aceste vile din Thailanda? Prețul nu este accesibil pentru oricine!

Cât costă o vacanță în Thailanda, în vilele în care s-a filmat „Insula Iubirii”

Visul unei vacanțe exotice în Thailanda poate deveni realitate, dar nu fără un preț considerabil. Vila unde se filmează emisiunea „Insula iubirii” se află în apropiere de Phuket, pe plaja Natai Beach, și stăpânește luxul absolut. Cuplurile și ispitele din emisiune au fost cazate în două resorturi deosebite: Twin Villas și Escape Villas, aflate la 25 de kilometri distanță unul de celălalt.

Fiecare vilă dispune de cinci dormitoare matrimoniale, piscină privată, bucătar personal, zonă de SPA și masaje tradiționale thailandeze, oferind o experiență de neuitat. Dar, cu siguranță, prețul pentru o săptămână aici nu este accesibil tuturor!

thailanda 3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 22

Deși visul de a petrece vacanța în locațiile celebre din „Insula Iubirii” atrage mulți curioși, doar câțiva au posibilitatea de a transforma acest vis în realitate, având în vedere că prețul nu este accesibil oricui. Potrivit cancan.ro, o săptămână în aceste locuri exclusiviste te va costa 35.000 de euro, sumă care include cazarea pentru un grup de 10 persoane și biletele de avion.

Finala „Insula Iubirii” are loc pe 28 august

Show-ul „Insula iubirii” a ajuns în săptămâna finală şi totodată cea mai importantă din cursa către adevărul pentru care s-au înscris curajoasele cupluri. Au fost trei săptămâni intense, în care interacţiunea cu ispitele le-a oferit ocazia să descopere noi lucruri şi să se analizeze pe ei înşişi, dar şi relaţia în care au venit.

Marcel, în lacrimi la Insula iubirii – 20 august 2024  (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  8 / 22

La doar câţiva paşi distanţă de răspunsurile atât de aşteptate, concurenţii din cupluri vor avea ocazia să stea faţă în faţă cu ispitele care deţin o parte dintre aceste răspunsuri, într-o ediţie incendiară a celui mai dur test de fidelitate, luni, de la 20.30, la Antena 1. Tot atunci, concurenţii vor face şi alegerile pentru dream date, marcând o nouă premieră în istoria show-ului.  

Pe ultima sută de metri din test, fiecare experienţă a Insulei a fost trăită la foc intens de fiecare dintre participanţi. S-au făcut ultimele apropieri şi s-au luat ultimele decizii, înainte de dream date-ul de 24 de ore în intimitate cu ispita, dream date care poate răsturna totul pe Insula Iubirii, chiar înainte de ceremonia finală a focului.  

Sursă foto: Booking.com – Antena 1

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton