Homepage  / Vedete româneşti

Cât costă o pizza la restaurantul lui Virgil Ianțu. Cel care pregătește mâncarea este un bucătar de top din România

Cât costă o pizza la restaurantul lui Virgil Ianțu. Cel care pregătește mâncarea este un bucătar de top din România
9

de Cristina Țapu,

Virgil Ianțu este cunoscut de o țară întreagă datorită emisiunilor pe care le-a prezentat de-a lungul timpului. Recent, omul de televiziune s-a lansat în afaceri și și-a deschis un restaurant la care visa de multă vreme. Iată câți bani trebuie să scoată din buzunare cei care îi trec pragul.

Cât costă o pizza la restaurantul lui Virgil Ianțu din Capitală

„Aici va fi mai mult decât un restaurant. E visul meu și al prietenilor mei parteneri sau apropiati, de a avea un loc al nostru în care să radem, să ascultăm o muzică pe gustul nostru și să ne relaxăm. Sciccheria Rosetti poate deveni și locul tău și al prietenilor tăi. Vom avea și muzică live și o atmosferă caldă și relaxată. O să vă placă”, scria Virgil Ianțu, pe pagina personală de Facebook, înainte de deschiderea restaurantului.

Pe 27 ianuarie, la deschidere oficială, au fost invitate numeroase vedete care au apreciat locul elegant în care Virgil Ianțu a investit sume impresionante de bani, cu speranța că va da lovitura. Prețurile sunt, însă, unele pe măsură și nu oricine și-ar putea permite să se bucure de preparatele gătite aici.

Clienții care doresc să savureze o pizza sunt nevoiți să aloce o sumă semnificativă, deoarece prețul pentru o pizza casă, de exemplu, se ridică la 82 de lei, în timp ce varianta Napoletana costă nu mai puțin de 68 de lei. Conform informațiilor disponibile online, maestrul bucătar responsabil pentru aceste delicatese în localitatea de lux este Michael Passareli, fiul lui Antonio Passareli.

Fiica lui Virgil Ianțu a împlinit 18 ani. Jasmina și-a serbat majoratulIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Virgil Ianțu nu este prima vedetă din România care deține propriul restaurant în București, deși nu se ocupă cu gastronomia ca activitate principală.

Câștigătoarea „America Express”, Sânziana Negru și-a deschis un restaurant cu specific mexican în Capitală după ce a revenit în România, iar clienții deja îi trec pragul în număr mare.

Virgil Ianțu, carieră în televiziune, divertisment și radio

Virgil Ianțu și-a făcut studiile la Colegiul Național de Artă Ion Vidu din Timișoara și a continuat cu succes formarea sa academică la Universitatea de Muzică București, unde a obținut diploma în 1995.

Virgil Ianțu a debutat ca solist în Corul de Cameră Madrigal, și a fost membru în trupa „The 50’s” între 1995 și 2004. Împreună cu această trupă, a obținut locul 3 la Festivalul Mamaia din 1998, în secțiunea creație, cu interpretarea piesei „Fiecare zi” de Petru Mărgineanu.

Pe lângă cariera sa muzicală, Ianțu și-a extins influența și în domeniul radio, prezentând emisiuni la Stația de Radio București. În anul 2000, a făcut trecerea în televiziune, marcând debutul său ca prezentator în emisiunea „Vrei să fii milionar?”.

Sursă foto: Instagram Virgil Ianțu

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton