Homepage  / Vedete româneşti

Cât costă o noapte de cazare la pensiunea din Vama Veche deținută de Gina Pistol, Smiley, Adela Popescu, Radu Vâlcan și Răzvan Fodor. Cu ce iese în evidență

Cât costă o noapte de cazare la pensiunea din Vama Veche deținută de Gina Pistol, Smiley, Adela Popescu, Radu Vâlcan și Răzvan Fodor. Cu ce iese în evidență
11

de Cristina Țapu,

Adela Popescu, Radu Vâlcan, Smiley, Gina Pistol, și Răzvan și Irina Fodor, trei cupluri celebre din showbiz, alături de alte două familii, au achiziționat o pensiune pe litoralul românesc, în Vama Veche. Iată ce sumă trebuie să plătească turiștii dacă doresc să se cazeze aici în vacanța pe care o petrec pe litoral.

Cât costă o noapte de cazare la hotelul Adelei Popescu

Hotelul, care dispune de 14 camere, a fost complet renovat de un arhitect, transformând radical unitatea de cazare. În interior, pensiunea oferă o zonă de luat masa, dotată cu scaune și canapele, iar în exterior, clienții se pot bucura de o piscină înconjurată de șezlonguri. Pictura murală de pe perete, care reprezintă marea și dă impresia că zidul este spart, atrage imediat atenția tuturor celor care pășesc pragul hotelului.

hotel-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Prețurile pe care turiștii trebuie să le scoată din buzunar pentru a se caza aici sunt unele destul de piperate și nu oricine și-ar putea permite un concediu la acest hotel.

„Camerele de la parter cu terasă vă oferă un răgaz intim, îmbinând aspectul modern cu farmecul tradițional. Cu pat dublu sau twin, camerele sunt spațioase și dispun de tot confortul necesar pentru a vă bucura de fiecare moment al escapadei la malul mării. (…) Toate camerele au baie proprie, sunt dotate cu TV, minibar, spațiu depozitare haine, uscător de păr, halate, prosoape și papuci, cosmetice hoteliere. Aceste camere pot găzdui un număr de 2 persoane, sau 3 persoane ca excepție, prin adăugarea unui pat suplimentar. La cerere, putem adăuga pătuț pentru bebeluși”, se arată în descrierea hotelului.

Prețurile pentru o noapte de cazare încep de la 600 de lei în septembrie și pot ajunge până la 950 de lei pe noapte în plin sezon, în august. Mai mult decât atât, există și o cerință pentru rezervări: clienții trebuie să petreacă minim trei nopți la hotel.

„Hotelul ăsta o să fie un cumul de ce suntem noi toți. O să fie deschis la 1 mai. Este mai spre bulgari, după Expirat, la dreapta, este pe partea cu marea. Nu este chiar la mare, este puțin mai în spate, la liniște. Este foarte drăguț. Vom face și evenimente, este un loc potrivit pentru nunți restrânse, petreceri de toate felurile”, a declarat Adela Popescu, în cadrul unei emisiuni de la PRO TV.

Adela Popescu s-a retras din televiziune, dar este implicată în numeroase proiecte

Adela Popescu s-a retras din televiziune după nașterea celui de-al treilea fiu al său și a decis să acorde mai mult timp familiei. Deși nu mai apare atât de des pe micul ecran, Adela este foarte activă și este implicată în tot felul de proiecte.

adela-cu-parintiiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  9 / 11

Recent, fratele său și-a deschis un centru de wellness în București și a dezvăluit că dorește să o implice și pe sora sa în acest proiect foarte îndrăzneț.

„Bineînțeles că Adela a zis că mă sprijină necondiționat, dar eu vreau să fie mai mult decât atât, dar lucrurile astea le vom discuta ulterior. Dar Adela e alături de noi în toate demersurile, după cum bine ai observat”, a răspuns fratele Adelei atunci când a fost întrebat dacă a încercat să o implice și pe sora sa în noua afacere.

Sursă foto: Instagram – Libertatea

Citește și:


Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton