Homepage  / Vedete româneşti

Cât costă meniul ales de Smiley și Gina Pistol pentru nuntă. Câți invitați vor avea în ziua cea mare

Cât costă meniul ales de Smiley și Gina Pistol pentru nuntă. Câți invitați vor avea în ziua cea mare
8

de Andra Stana,

Pe 27 mai, Gina Pistol și Smiley își unesc destinele. Nunta va avea loc într-un restaurant deosebit, iar meniul ales este format din preparate delicioase, din care nu lipsesc celebrele sarmale. Cât costă meniul de la nunta cuplului.

Cum arată meniul de la nunta lui Smiley cu Gina Pistol

Gina Pistol și Smiley sunt pe ultima sută de metri în ceea ce privește pregătirile de nuntă. Sâmbătă, 27 mai, cei doi se căsătoresc și apoi vor merge alături de familie și prieteni, peste 300 de invitați în total, într-un restaurant din Snagov. Gina și Smiley și-au dorit ca cel mai important eveniment din viața lor să fie unul discret.

Va fi un meniu ce va îmbina tradiționalul cu fine diningul. Vor fi patru feluri de mâncare. Meniul va fi complex și elegant. Va îmbina toate gusturile”, Emil Ioniță, șeful complexului din Snagov, citat de Fanatik.

Și a continuat: „Prețul meniului pe care Smiley și Gina Pistol l-au ales este de 100 de euro. Sunt patru feluri de mâncare, plus primirea cu tartine, pișcoturi și prosecco. Aperitivul este complex. La felul următor au ales file de doradă în crustă de ierburi aromatice, cartofi și legume julienne.

Urmează nelipsitele sarmale cu mămăliguță. Apoi, la felul principal, cei doi au ales mușchi de vită Wellington și pulpă de rață confiată, cu sparanghel sote și sos tartar”.

Cât costă meniul ales de Smiley și Gina Pistol pentru nuntă. Câți invitați vor avea în ziua cea mareIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

În ceea ce privește aranjamentele florale, Smiley și Gina Pistol au apelat la ajutorul specialiștilor. În acest sens, au angajat o echipă care să facă totul să arate uimitor. „Au mers pe simplu, clasic, dar de efect. Mesele vor fi alb cu crem și aranjamente florale. Aranjamentele florale vor veni din altă parte. Candy-barul va veni din afară, iar băuturile, la fel.

Cum a cerut-o Smiley pe Gina Pistol în căsătorie

Smiley și Gina Pistol au anunțat recent că se vor căsători după șase ani de relație. Cei doi au devenit părinți pentru prima oară în anul 2021. Josephine a venit pe lume pe 9 martie. Gina Pistol și artistul au postat un clip video pe Youtube în care au povestit când au decis să se căsătorească.

Am decis să ne căsătorim (…) Este firesc să primiți vestea aceasta de la noi, înainte să citiți în presă sau să o auziți de la alții. Dacă tot există această bancă în curtea casei noastre pe care ne-am așezat acum 2 ani și jumătate și am anunțat că vom fi părinți, ne-am gândit să o folosim din nou și când vă spunem că vom deveni soț și soție, pentru că este un moment la fel de important pentru noi pe care ne dorim să-l împărțim cu voi (…) Am zis că nu pot să fac anunțul eu singur, așa că da, suntem aici. Așadar, am decis să ne căsătorim. Decizia am luat-o acum un an, probabil am luat-o acum mult timp, dar acum am verbalizat-o.’, a mărturisit Smiley.

Smiley, pe numele lui adevărat Andrei Tiberiu Maria, a vorbit despre cum merg pregătirile pentru marele eveniment în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.

Invitat în platoul emisiunii „La Măruță”, Smiley a făcut noi dezvăluiri despre nunta cu Gina Pistol. În direct la TV, Smiley a dezvăluit că nunta sa cu Gina Pistol va avea loc pe 27 mai.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton