Homepage  / Vedete româneşti

Dan Bittman, câștiguri impresionante și fără Holograf. Cât cere artistul pentru un recital individual

Dan Bittman, câștiguri impresionante și fără Holograf. Cât cere artistul pentru un recital individual
10

de Cristina Țapu,

Dan Bittman este recunoscut ca unul dintre cei mai valoroși cântăreți din industria muzicală, având o lungă istorie cu trupa Holograf, unde este solist. Cu toate acestea, artistul acceptă să cânte și în mod independent, fără ceilalți membri ai trupei. Iată care este prețul cerut pentru participarea sa la un eveniment privat!

Dan Bittman cântă și fără Holograf

Potrivit informațiilor de pe money.ro, atunci când cântă singur la evenimente, Dan Bittman primește un onorariu de 3.500 de euro. În schimb, trupa Holograf încasează cel puțin 15.000 de euro pentru un concert, sumă care include și cheltuielile de transport și îndeplinirea cerințelor tehnice.

În anul trecut, compania Holograf Productions SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 2.532.451 lei. Totuși, profitul net al companiei a scăzut cu 43%, ajungând la 173.853 lei. Pe lângă veniturile din concerte, vedeta are o afacere mult mai profitabilă, fără legătură cu muzica. Cântărețul a investit într-un complex turistic situat la 49 de kilometri de București, pe malul lacului Sulimanu.

Dan Bittman îi dă replica lui Mihai BendeacIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Dan Bittman a depus eforturi considerabile pentru a-și construi o carieră în domeniul muzical, iar acest angajament a implicat și sacrificii, inclusiv momente în care nu a fost prezent în viața familiei sale. Recent, artistul și-a amintit că fiul său cel mic i-a adus reproșuri, exprimându-i nemulțumirea față de timpul limitat petrecut împreună cu el și cu frații săi.

Cu toate că recunoaște că cei trei fii ai săi, Alexandru, Patrick și Mark, au fost fani ai trupei Holograf doar în primii ani ai vieții lor, Dan Bittman se bucură să constate că doi dintre copiii săi au ales să îi urmeze pașii și să construiască o carieră în acest domeniu.

Dan Bittman nu se gândește să renunțe la burlăcie

Cu toate că a avut o relație de peste 25 de ani cu Liliana Ștefan, alături de care are și trei copii, Dan Bittman afirmă că nu a avut dorința de a se căsători. Cu toate acestea, recunoaște că în trecut a existat un moment în viața sa când era aproape să facă acest pas important.

Cântărețul a dezvăluit că în perioada lansării melodiei „Ți-am dat un inel”, contempla ideea de a se căsători și că piesa în sine reflectă dorința sa de a face acest pas important. Timpul a trecut, iar de atunci, Dan Bittman mărturisește că nu s-a mai gândit vreodată la ideea de a ajunge să îmbrace costumul de mire într-o zi.

După despărțirea de Liliana Ștefan, Dan Bittman a fost surprins, în repetate rânduri în compania prezentatoarei Denise Rifai, de la Kanal D. Deși între ei domnește înțelegerea, nu poate fi vorba despre o relație de factură amoroasă. 

Întrebată despre relația pe care o are cu Dan Bittman, Denise Rifai a oferit un răspuns rezervat și a preferat doar să menționeze că, într-adevăr acesta face parte din viața sa, fără să ofere detalii.

Sursă foto: Arhivă TV Mania!

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton