Modifica setarile cookie
Homepage  / Vedete româneşti

Cât au costat rochiile purtate de Monica Bîrlădeanu în ziua nunții. Actrița a cheltuit o mică avere

de Cristina Țapu,

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță s-au căsătorit pe 5 octombrie și au sărbătorit la Palatul Snagov alături de familie și de prieteni. Actrița a strălucit din cap până în picioare și a ales să poarte două rochii în ziua cea mare. Iată cât au costat cele două rochii de mireasă pe care le-a îmbrăcat celebra actriță.

Cât au costat rochiile purtate de Monica Bîrlădeanu în ziua nunții

În ziua nunții sale, Monica Bîrlădeanu a strălucit ca o adevărată vedetă de Oscar. Actrița a optat pentru două rochii albe, lungi și mulate, care i-au pus în valoare silueta. Actrița Monica Bîrlădeanu a impresionat inițial cu o rochie tip sirenă, decorată cu pene în partea inferioară, pe care a accesorizat-o cu bijuterii rafinate.

Părul ei a fost coafat simplu, pe spate, fără voal. Pentru dansul mirilor, a optat pentru o a doua rochie la fel de spectaculoasă, cu mânecă lungă și o crăpătură adâncă pe picior. Ambele ținute au fost create de casa de modă M.Marquise și ar fi costat aproximativ 3.000 de euro, conform Romania TV.

VEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 21

Decorul impresionant și meniul rafinat au completat perfect atmosfera magică a evenimentului, iar surprizele au continuat pe tot parcursul serii. Fiecare invitat a primit un cadou special: un pachet elegant în formă de inimă, care conținea un parfum de la un brand renumit. Seara a fost de neuitat, cu o eleganță desăvârșită, toți respectând dress code-ul „Black Tie” impus de cuplu.

Invitații au avut parte de un adevărat festin culinar

Invitații au avut parte de un adevărat festin culinar! Aperitivul a constat în ou de găină infuzat cu sfeclă, somon file cu lămâie și portocale, piept de rață afumat acompaniat de dulceață de tomate, și salată de creveți cu sos cocktail. Printre delicatesele servite s-au numărat tartine cu icre roșii și negre, brânzeturi fine cu smochine și o terină de ficat de gâscă, garnisită cu dulceață de ceapă și biscuiți sărați.

De asemenea, au fost servite sturion rumenit (însoțit de unt negru, icre de lămâie și rucola crocantă), salată de cus-cus în foaie de orez copt cu morcov caramelizat, și sarmale în cuib (învelite în frunze de hrean, tei, viță și varză, coapte în cuptor cu mult vin alb sec și borș de casă, servite pe mămăliguță prăjită, cu smântână, costiță și ardei iute).

Mai mult decât atât, invitații au mâncat medalioane din mușchiuleț de porc în crustă de verdețuri, sos barbeque, cartofi copți în ulei de măsline cu rozmarin, precum și pulpă de rață coaptă, servită cu varză roșie călită cu mere și ceapă, alături de salată de castraveți murați, aromați cu mărar și ulei de floarea-soarelui.

„O nuntă așa cum am visat amândoi: la palat, într-o rochie de vis (două, de fapt) într-un decor superb, în arome perfecte, cu oaspeți aleși. Am trăit frumos seara trecută cu toții și abia aștept să împărtășesc cu voi mâine câteva dintre momentele fabuloase ale serii, așa cum le-am trăit noi.

Mulțumim tuturor oaspeților noștri pentru dragoste și bucuria de-a ne fi fost alături în unul din cele mai importante momente ale familiei noastre”, a fost mesajul pe care Monica l-a scris pe pagina personală de Instagram la scurt timp după nuntă.

Sursă foto: Instagram

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
 
 
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te