Cât au costat rochiile purtate de Monica Bîrlădeanu în ziua nunții
În ziua nunții sale, Monica Bîrlădeanu a strălucit ca o adevărată vedetă de Oscar. Actrița a optat pentru două rochii albe, lungi și mulate, care i-au pus în valoare silueta. Actrița Monica Bîrlădeanu a impresionat inițial cu o rochie tip sirenă, decorată cu pene în partea inferioară, pe care a accesorizat-o cu bijuterii rafinate.
Părul ei a fost coafat simplu, pe spate, fără voal. Pentru dansul mirilor, a optat pentru o a doua rochie la fel de spectaculoasă, cu mânecă lungă și o crăpătură adâncă pe picior. Ambele ținute au fost create de casa de modă M.Marquise și ar fi costat aproximativ 3.000 de euro, conform Romania TV.
Într-un Insta Story, Monica Bîrlădeanu a recunoscut că prima rochie de mireasă a fost „de departe cea mai frumoasă din câte am purtat eu vreodată pe acest pământ, punct”.
VEZI GALERIA FOTOPOZA 1 / 24
„S-a lucrat la ea săptămâni întregi, s-au cusut manual mii de pietre, broderii, pene, s-au construit manual aplicații.”, a scris actrița pe Instagram, care a povestit și despre a doua rochie, „the dancing dress”. „Asta pentru că prima avea o trenă pe care riscam să calc.”.
VEZI GALERIA FOTOPOZA 4 / 24
Decorul impresionant și meniul rafinat au completat perfect atmosfera magică a evenimentului, iar surprizele au continuat pe tot parcursul serii. Fiecare invitat a primit un cadou special: un pachet elegant în formă de inimă, care conținea un parfum de la un brand renumit. Seara a fost de neuitat, cu o eleganță desăvârșită, toți respectând dress code-ul „Black Tie” impus de cuplu.
Invitații au avut parte de un adevărat festin culinar
Invitații au avut parte de un adevărat festin culinar! Aperitivul a constat în ou de găină infuzat cu sfeclă, somon file cu lămâie și portocale, piept de rață afumat acompaniat de dulceață de tomate, și salată de creveți cu sos cocktail. Printre delicatesele servite s-au numărat tartine cu icre roșii și negre, brânzeturi fine cu smochine și o terină de ficat de gâscă, garnisită cu dulceață de ceapă și biscuiți sărați.
De asemenea, au fost servite sturion rumenit (însoțit de unt negru, icre de lămâie și rucola crocantă), salată de cus-cus în foaie de orez copt cu morcov caramelizat, și sarmale în cuib (învelite în frunze de hrean, tei, viță și varză, coapte în cuptor cu mult vin alb sec și borș de casă, servite pe mămăliguță prăjită, cu smântână, costiță și ardei iute).
Mai mult decât atât, invitații au mâncat medalioane din mușchiuleț de porc în crustă de verdețuri, sos barbeque, cartofi copți în ulei de măsline cu rozmarin, precum și pulpă de rață coaptă, servită cu varză roșie călită cu mere și ceapă, alături de salată de castraveți murați, aromați cu mărar și ulei de floarea-soarelui.
„O nuntă așa cum am visat amândoi: la palat, într-o rochie de vis (două, de fapt) într-un decor superb, în arome perfecte, cu oaspeți aleși. Am trăit frumos seara trecută cu toții și abia aștept să împărtășesc cu voi mâine câteva dintre momentele fabuloase ale serii, așa cum le-am trăit noi.
Mulțumim tuturor oaspeților noștri pentru dragoste și bucuria de-a ne fi fost alături în unul din cele mai importante momente ale familiei noastre”, a fost mesajul pe care Monica l-a scris pe pagina personală de Instagram la scurt timp după nuntă.
Sursă foto: Instagram
Citește și: