Homepage  / Vedete străine

Cât a încasat Cate Blanchett după ce a jucat în seria „Stăpânul inelelor”. Declarația șocantă a actriței. „Glumești, nu?”

Cât a încasat Cate Blanchett după ce a jucat în seria „Stăpânul inelelor”. Declarația șocantă a actriței. „Glumești, nu?”
11

de Cătălina Matei,

La mai bine de 20 de ani după ce a fost lansat ultimul film din seria „Stăpânul inelelor”, una dintre cele mai profitabile trilogii din istoria cinematografiei, Cate Blanchett a dezvăluit ce venituri a obținut în urma apariției sale. Actrița de originie australiană a interpretat-o pe Galadriel, unul dintre cele mai emblematice personaje.

Cât a încasat Cate Blanchett după ce a jucat în seria „Stăpânul inelelor”

Seria „Stăpânul inelelor” a câștigat peste 3 miliarde de dolari și reprezintă o referință emblematică în istoria cinematografiei, iar Cate Blanchett a avut un rol important. Actrița în vârstă acum de 55 de ani a apărut în toate cele trei filme „Stăpânul Inelelor”, în rolul lui Galadriel.

Aflată acum în plină promovare al celui mai recent film în care joacă, „Borderlands”, Cate Blanchett a fost invitată în show-ul „Watch What Happens Live”, alături de Gina Gershon. În momentul în care ea a participat la un joc numit „Plead the 5th”, gazda Andy Cohen a întrebat-o ce film i-a adus cel mai mare salariu, iar el a bănuit că „Stăpânul Inelelor”, unde ea a jucat rolul elfului Galadriel.

Răspunsul actriței însă a fost unul șocant: „Glumești, nu? Nu, nimeni nu a fost plătit cu nimic pentru a face acel film”, relatează Deadline.

Ce venit a obținut Cate Blanchett după ce a jucat în trilogia „Stăpânul inelelor”

În aceeași emisiune, la insisitențele gazdei, Cate Blanchett a dat mai multe detalii despre venitul obținut în urma rolului pe care l-a avut în seria regizată de Peter Jackson. Andy Cohen a a întrebat-o pe actriță dacă a primit „o parte semnificativă la final”, adică un procent din profiturile obţinute de proiect, iar Blanchett a spus: „Nu! Asta a fost cu mult înainte de toate aceste practici, deci nimic. Personal, am vrut să lucrez cu tipul care făcuse <>. Practic am primit sandvișuri gratuite și am putut păstra urechile, ceea ce înseamnă totuşi ceva, m-au hrănit. Nu, nimeni nu a fost plătit cu nimic”.

În același timp, Cate Blanchett a fost întrebată dacă își amintește filmul în care a câștigat cel mai mult, iar actrița a răspus: „Femeile nu sunt plătite atât de bine pe cât crezi tu”.

Cate Blanchett își dorește să joace în spinoff-ul „Stăpânul inelelor”

În prezent există, deja, două proiecte legate de franciza „Stăpânul inelelor”. Primul dintre cele două filme va avea premiera în 2026 și va implica o parte din echipa trilogiei originale. Primă producție va fi regizată de Andy Serkis, cel care -a interpretat pe neuitatul Gollum în trilogia „Stăpânul inelelor”, dar și în „Hobbitul: O călătorie neașteptată” și în „Hobbitul: Dezolarea lui Smaug”.

Borderlands Special Fan Event – LAIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Peter Jackson, Fran Walsh și Philippa Boyens se întorc în calitate de producători, iar Fran Walsh și Philippa Boyens vor semna, de asemenea, scenariul noului film din ciclurile „Stăpânul inelelor” și „Hobbitul”. Așa cum v-ați aștepta, Andy Serkis va semna nu doar regia, ci își va relua personajul care l-a făcut celebru: Gollum. Studiourile Warner Bros. au confirmat, de asemenea, că producătorii au în vedere și un al doilea film, deși acest proiect nu are, deocamdată, un titlu sau un regizor atașat.

Cu câteva luni în urmă, în momentul în care a fost anunțat spinoff-ul, Cate Blanchett a declarat că ar reveni în rolul reginei Galadriel dacă i se va cere acest lucru, întrucât ar lucra cu plăcere „la orice proiect alături de Andy Serkis”.

Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton