Homepage  / Vedete româneşti

Cât a costat rochia pe care Andreea Esca a purtat-o la nunta Roxanei Hulpe. Fanii au criticat-o pentru alegerea făcută

Cât a costat rochia pe care Andreea Esca a purtat-o la nunta Roxanei Hulpe. Fanii au criticat-o pentru alegerea făcută
19

de Cristina Țapu,

Roxana Hulpe și Bogdan Rădulescu s-au cununat religios pe 1 iunie, iar printre invitații care au participat la nuntă s-a numărat și Andreea Esca alături de soțul său, omul de afaceri, Alexandre Eram. Din păcate, ținuta pe care a ales-o prezentoarea Știrilor Pro TV nu a fost deloc pe placul fanilor.

Cât a costat rochia pe care Andreea Esca a purtat-o la nunta Roxanei Hulpe

La nunta știristei Pro TV, au fost prezente numeroase vedete ale postului, inclusiv Andra și Cătălin Măruță, precum și Andreea Esca și soțul ei, Alexandre Eram. Deși mireasa a fost în centrul atenției, Andreea Esca a captat, de asemenea, atenția participanților.

hulpe 1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 19

Vedeta s-a conformat tematicii nunții, circ, și s-a îmbrăcat corespunzător. Rochia pe care a ales-o nu a fost, însă, pe gustul fanilor, deși suma de bani pe care Andreea a alocat-o pentru această ținută nu a fost deloc mică.

La cununia religioasă, Andreea Esca a purtat o ținută elegantă, completată cu o tocă pe cap. La petrecere, însă, s-a schimbat într-o rochie verde pal, accesorizată cu două flori roz și galbene în piept și o pereche de pantofi comozi. Rochia prezentatoarei de la Pro TV este marca Les vacances d’Irina și se numește „Formentera White Dress” pe site-ul brandului, unde este disponibilă doar în alb, la prețul de 2.800 de lei.

Fanii au observat imaginile, iar unii dintre ei nu au ezitat să critice public alegerea făcută de către celebra prezentatoare TV. „Puteai să faci mai bine cu outfitul tău. Nu arată bine deloc și te face mai mare decât ești, oricât de happy pari”, a fost unul dintre mesaje. Andreea a ținut să ofere, pe un ton diplomat, un răspuns criticilor pe care le-a primit: „Mie mi-a plăcut foarte mult! Dar, desigur, gusturile nu se discută!”.

roxana-hulpe-13Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  9 / 19

Roxana Hulpe și Bogdan Rădulescu au avut o nuntă atipică

Petrecerea fastuoasă a avut loc la Gilău, într-o sală de ceremonii rotundă, inspirată de cupola unui circ. Tema circului a fost evidentă încă de la început, când nuntașii au fost întâmpinați de un elefant gigantic la intrare.

Printre invitați s-au numărat personalități precum Andreea Esca, Amalia Enache, Cabral, Cosmin Stan (nașul Zorei, fiica Roxanei Hulpe și a soțului său), Cătălin Măruță, chef Adi Hădean și Dragoș Anastasiu, cunoscut datorită emisiunii Arena Leilor.

Petrecerea de pomină a început încă din autobuzul care a transportat invitații la eveniment, aceștia fiind acompaniați de lăutari. Evenimentul a continuat cu muzica Deliei Matache, iar atmosfera a fost animată și de Damian Drăghici, alături de formația sa.

Sursă foto: Instagram Andreea Esca

Citește și:



Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton