Homepage  / Vedete româneşti

Cât a costat rochia de mireasă îmbrăcată de Ilona Brezoianu. Prețul a surprins pe mulți

Cât a costat rochia de mireasă îmbrăcată de Ilona Brezoianu. Prețul a surprins pe mulți
17

de Roxana Mirea,

Ilona Brezoianu a arătat fantastic în ziua nunții. Ea și Andrei Lucian Alexandru s-au căsătorit religios sâmbătă, 20 iulie 2024, iar evenimentul a fost unul restrâns și elegant. În ziua cea mare, actrița a îmbrăcat o rochie de mireasă cu detalii superbe. Iată cât a costat rochia de mireasă pe care a purtat-o Ilona Brezoianu.  

Cât a costat rochia de mireasă pe care a purtat-o Ilona Brezoianu 

Ilona Brezoianu și soțul ei, Andrei Lucian Alexandru, s-au căsătorit religios sâmbătă, 20 iulie 2024. Evenimentul a avut loc în Prahova, într-o locație specială, cu piscină, iar cel care s-a ocupat de organizarea nunții a fost Răzvan Babană, fost concurent la „Chefi la cuțite”. Decorul a fost unul spectaculos, iar lămâile au făcut parte din peisaj.   

Ilona a arătat fabulos în ziua nunții. A abordat un look natural, a îmbrăcat o rochie de mireasă cu detalii superbe, iar în picioare nu a avut sandale sau pantofi cu toc, ci teneși. De obicei, miresele investesc destul de mult în rochia de mireasă, însă nu acesta este cazul Ilonei Brezoianu.  

Conform site-ului brandului care s-a ocupat de realizarea rochiei, aceasta a avut un preț de aproximativ 1.500 de lei, un cost relativ mic comparativ cu modelele pe care și le aleg miresele în ziua de azi, potrivit wowbiz.ro. 

ilona-brezoianu-nunta-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 17

Cine au fost incitații de la nunta Ilonei Brezoianu  

Evenimentul a fost unul restrâns, la care au participat și mai multe persoane publice, prieteni de-ai actriței. Florin Ristei a și cântat la nuntă, iar la un moment dat a fost acompaniat chiar de către mireasă. Printre invitații, s-au mai numărat și Lia Bugnar, Marius Manole, stilistul Adina Buzatu, Cucu de la Noaptea Târziu, Cuza, Nicolai Tand, Diana Munteanu, Jo și Radu Bucălae.   

N-am voce, mă doare tot corpul.. și abia aștept să vă arăt mai multe.. A fost minunat. Revin și cu o postare mai amănunțită pentru că am foarte multe mulțumiri de făcut. Momentan mă simt ca într-un vis…”, a scris Ilona Brezoianu pe Instagram, la scrut timp după nuntă.  

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton