Homepage  / Vedete româneşti

Cât a costat prima rochie de mireasă a Oanei Moșneagu. Fanii au rămas fără cuvinte când au aflat prețul

Cât a costat prima rochie de mireasă a Oanei Moșneagu. Fanii au rămas fără cuvinte când au aflat prețul
9

de Cristina Țapu,

Oana Moșneagu și Vlad Gherman s-au cununat religios și au organizat o petrecere pe cinste, la care au participat membrii familiei și prietenii apropiați, pe 2 iunie. Oana Moșneagu a îmbrăcat două rochii superbe, iar fanii s-au întrebat ce preț a plătit actrița pentru a arăta precum o prințesa. Suma a fost una considerabilă!

Cât a costat prima rochie de mireasă purtată e Oana Moșneagu

Nunta Oanei Moșneagu și a lui Vlad Gherman a fost unul dintre cele mai așteptate evenimente din showbiz! Au făcut senzație în ziua cea mare și au fost foarte apreciați pentru organizarea unei nunți incredibile! Decorul a fost de vis, iar cei doi s-au integrat perfect în peisaj! Vlad Gherman a purtat un costum care i-a venit impecabil, iar rochia Oanei Moșneagu a fost una care a furat toate privirile admirative.

Oana-Mosneagu-si-Vlad-Gherman-nunta-5Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Spre surprinderea tuturor, prima rochie purtată de Oana nu a fost făcută la comandă, ci a fost cumpărată de la un magazin online. Rochia este disponibilă în mai multe culori, astfel încât poate fi purtată și de o simplă invitată și are un preț de 7.459 de lei! Fanii au fost surprinși când au aflat cât a plătit Oana și și-au exprimat uimirea pe rețelele de socializare.

Ce bine arată prețul”, „Doamne ferește ce preț!”, „Și eu am leșinat când am văzut prețul”, au fost o parte dintre comentariile fanilor.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman s-au căsătorit pe 2 iunie

Actorii Oana Moșneagu și Vlad Gherman și-au trăit „visul unei nopți de vară” pe 2 iunie, așa cum și-au intitulat mult așteptata nuntă. Petrecerea a avut loc în inima pădurii, la Orangeria Iris, loc în care cei aproape 160 de invitați au dansat până dimineața alături de doi miri zâmbitori, emoționați și fericiți și de nașii lor, Anca Sigartău și Dragoș Pandele.

Toți ochii au fost ațintiți asupra mirilor, dar privirile au fost ațintite și asupra nașilor. Anca Sigartău și soțul ei, Dragoș Pandele, i-au condus la altar pe tinerii însurăței, trăind cu mari emoții ceremonia religioasă.

Cei doi au fost esențiali nu doar ca nași în timpul nunții lui Vlad Gherman și a Oanei Moșneagu, ci și ca entertaineri pe ringul de dans, unde s-au distrat alături de tinerii fini și s-au asigurat că nimeni nu stă prea mult la masă.

Sursă foto: Instagram Oana Moșneagu

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton