; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Casting pentru un Super Erou la “Acces Direct”

10 January 2011

Echipa de la Acces Direct' lansează o provocare inedită în noul sezon al emisiunii care începe pe 10 ianuarie. Simona Gherghe va da astăzi startul castingului pentru un SuperErou.

.

Persoana căutată de Simona nu va avea deloc o sarcină uşoară. El va trebui să salveze lumea vedetelor şi să fie acolo pentru orice vedetă aflată în dificultate. SuperEroul Acces Direct va trebui să fie alături de Anna Lesko când îşi rupe mâna la schi sau de Oana Zăvoranu când i se ridică maşina sau de Elena Udrea când se impiedică din cauza şireturilor păcătoase-

Toţi cei care cred că sunt înzestraţi cu calităţi precum: inteligenţă, prezenţă de spirit, simţ al umorului extraordinar, fizic de invidiat sunt rugaţi să trimită o scrisoare de intenţie în care să motiveze de ce doresc să fie SuperEroul de la „Acces Direct' pe adresa redacţiei: [email protected].

Prima ediţie din 2011 nu va fi dedicată întegral acestei competiţii. Invitatele din platoul emisiunii vor fi Ionela Prodan, sosită direct de la Las Vegas, cu deprinderi de cowboy, pe care le va arăta, în direct, în exclusivitate, la Antena 1 şi Anca Ţurcaşiu care va împărtăşi impresii din minunata ei vacanţă petrecută într-o destinaţie exotică.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare