; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Câștigătorul X Factor Andrei Leonte a lansat piesa „Te iubesc cât 2”

29 August 2012

Andrei Leonte, câştigătorul primului sezon X Factor, a ales să îşi lanseze cea mai recentă piesă chiar pe scena show-ului care l-a făcut cunoscut. Andrei a retrăit experienţa de a fi pe scena X Factor la audiţiile cu juriul din Bucureşti, de această dată dintr-o ipostază nouă, aceea a unui artist deja lansat.

Andrei le-a cântat noii generaţii de juraţi X Factor şi sutelor de spectatori prezenţi în sală, în premieră, cea mai recentă piesă a sa, „Te iubesc cât 2'.

Melodia a fost compusă de Deepside Deejays, iar versurile îi aparţin chiar lui Andrei Leonte. „Te iubesc cât 2' este cea de-a treia piesă lansată de Andrei Leonte, după 1 ianuarie, zi care nu i-a adus numai celebritatea, prin câştigarea super show-ului X Factor, ci şi un premiu de 200.000 de euro.

Pentru piesa cântată pentru prima dată la audiţiile X Factor, Andrei pregăteşte şi un videoclip, care ar putea fi gata la sfârșitul lunii septembrie.

Pe 23 septembrie, Antena 1 lansează del de-al doilea sezon X Factor, pe scena căruia vor urca alţi concurenţi gata să convingă că au voce, charismă, prezenţă scenică, că pot face show şi că merită să câştige marele premiu, în valoare de 200.000 de euro.

https://www.youtube.com/watch?v=6VJ4p6cn3Oc
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare