; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Copyright Gabriela Arsenie Antena1_181013_TC2 Finala_0229

Câştigătorul trofeului “Top Chef” ştie deja ce va face cu premiul câştigat

21 January 2014

După 11 episoade încărcate de emoţii şi adrenalină, “Top Chef” şi-a desemnat aseară câştigătiorul. Alexandru Iacob, Mihai Irimia, Veres Istvan şi Daniel Grosu s-au întrecut aseară pentru ultima oară, iar cei trei juraţi au decis cine merită trofeul.

Alexandru Iacob este câştigătorul celui de-al doilea sezon al show-ului gastronomic difuzat de Antena 1. De-a lungul competiţiei, Alexandru Iacob s-a remarcat prin platingurile speciale, apropiate de natură, pe care le-a făcut, dar şi prin gustul deosebit pe care îl dădea mâncării.

A fost lăudat de mulţi invitaţi cărora le-a trezit emoţii cu preparatele sale, printre care Andreea Marin şi Răzvan Simion.

[Not a valid template]

Top Chef' a însemnat pentru mine răsplata celor 11 ani dedicaţi doar bucătăriei. La început am fost timid, emoţionat, dar cu cât am evoluat în concurs, din fericire am ajuns până în finală, mi-am făcut prieteni foarte buni. Echipa Top Chef' mi-a intrat la suflet pentru că au fost primii oameni pe care i-am cunoscut când am venit în Bucureşti. Drept pentru care, mutarea de la Iaşi nu a fost atât de grea. De-a lungul concursului, probele gândite de cei trei juraţi ne-au dat mari bătăi de cap, mai ales că niciodată nu ştiam dinainte ce urma să pregătim', a declarat Alexandru.

Câştigătorul ştie deja şi ce va face cu premiul câştigat

Trofeul Top Chef' îl voi pune la loc de cinste la mine în camera, iar banii îi voi strange pentru că vreau să-mi deschid un restaurant cu un specific inedit, ar fi al doilea din lume şi bineînţeles îi voi da banii promişi lui Istvan, ca să urmeze cursurile pe care şi le doreşte, cărţile deja i le-am dat', a mai spus câştigătorul “Top Chef”.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare