; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Junior Chef 2

Câştigătorii “Next Star” vor cânta în finala “Junior Chef”

29 May 2014

La început au fost peste 1600 de copii hotărâţi să demonstreze că sunt cei mai buni bucătari din ţară, la final au rămas 12 dintre cei talentaţi, urmând ca luni, de la 20:30, la Antena 1, să aflăm cine este primul Junior Chef al României.

Junior Chef

Omar, Elena şi Teodora – câştigătorii primelor trei sezoane ale show-ului Next Star' – vor cânta şi vor degusta preparatele finaliştilor, dar le vor acorda şi note.

Astfel, la finalul timpului de gătit destinat probei, micii bucătari au fost încântaţi cu un concert ţinut de Omar, Elena şi Teodora în parcul Herăstrău, pentru că proba a avut loc în aer liber: Au nişte voci senzaţionale! Mi s-a făcut pielea de găină când i-am ascultat şi chiar nu mi s-a mai întâmplat asta', povesteşte Maria, una dintre finalistele concursului.

Junior Chef 2

Concertul va putea fi urmărit la Junior Chef' luni, de la 20:30, la Antena 1. Tot atunci, veţi afla cine este cel mai talentat puşti din România, în bucătărie, ales de cei trei juraţi, Anca Lungu, Marius Florea Vizante şi Horia Vîrlan.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare