Homepage  / Televiziune

Cine sunt câștigătorii Mireasa 2023, sezonul 7. Cuplul care a plecat acasă cu 40.000 de Euro

Cine sunt câștigătorii Mireasa 2023, sezonul 7. Cuplul care a plecat acasă cu 40.000 de Euro
6

de Roxana Mirea,

„Mireasa” 2023, sezonul 7, show matrimonial prezentat de Simona Gherghe, a ajuns la final, ieri, 10 iulie 2023. Cinci dintre cuplurile înscrise în competiţie au luptat în marea finală mai determinate ca niciodată să demonstreze că merită marele premiu al competiţiei. Publicul a avut o săptămână la dispoziție pentru a vota cuplul favorit. Iată cine sunt câștigătorii show-ului „Mireasa” 2023, sezonul 7.

Cine sunt câștigătorii Mireasa 2023, sezonul 7

Luni, 10 iulie 2023, de la 14:00, în direct la Antena 1, concurenţii de la „Mireasa” au dus bătălia finală în lupta pentru marele premiu în valoare de 40.000 de Euro. Cinci dintre cuplurile înscrise în competiţie au luptat în marea finală mai determinate ca niciodată să demonstreze că merită marele premiu al competiţiei. Hatice şi Mihai, Cătălina şi Vlad, Daiana şi Dani, Simona şi Andrei şi Maria şi Antonio sunt concurenţii care au luptat pentru marele premiu și care s-au căsătorit în finala show-ului matrimonial.

După ce s-a votat intens pe cele trei platforme de vot, alegerea telespectatorilor a fost anunțată de Simona Gherghe în încheierea Finalei Mireasa sezon 7. După tăierea tortului miresei, Simona Gherghe a primit cecul și a anunțat cuplul sezonului 7 Mireasa. Câștigătorii „Mireasa” 2023, sezonul 7, de la Antena 1, sunt Maria și Antonio. Cei doi au plecat acasă cu premiului de 40.000 de euro. Maria și Antonio au câștigat la o foarte mică diferență față de cuplul de pe locul 2, Hatice și Mihai.

mireasa_finala-sez-7_2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Locul 5 – 4,15% Simona și Andrei
Locul 4 – 15,67% Dani și Daiana
Locul 3 – 24,02% Cătălina și Vlad
Locul 2 – 28,21% Hatice și Mihai
Locul 1 – 28,38% Maria și Antonio

Maria și Antonio nu vor intra imediat în posesia premiului. Înmânarea premiului în valoare totală brută de 40.000 de euro se va face în termenul prevăzut în regulamentul sezonului 6, de maxim 90 de zile de la data difuzării Finalei. Înmânarea premiului se va face în bază și cu condiția prezentării în original a certificatului de căsătorie, ca dovadă a faptului că cei doi sunt în continuare căsătoriți, porivit a1.ro.

Povestea dintre Maria și Antonio, la Mireasa, sezonul 7

De departe cel mai controversat cuplu dintre cele cinci, Maria și Antonio au trecut împreună prin multe. Cei doi au format un cuplu la scurt timp după ce s-au întâlnit în casa Mireasa. Maria a fost foarte reținută la început, iar povestea lor se termina înainte să înceapă cu adevărat. A urmat o perioadă în care Antonio a flirtat cu mai multe fete din competiție, ba chiar a cerut intrarea unei tinere din afara show-ului, pe care a remarcat-o în platoul Mireasa Capriciile Iubirii. Aceasta a refuzat, spre dezamăgirea lui Antonio. Nu avea să treacă mult și, la scurt timp după ce concurenții singuri au împărțit o singură casă, ei se apropiau din nou. Împăcarea lor nu a fost privită cu ochi buni de către colegii de competiție, care i-au acuzat de falsitate. În ciuda tuturor celor care nu priveau cu ochi buni relația lor, Maria și Antonio s-au logodit în lanul de lavandă. Cererea a fost spontană, iar răspunsul a fost unul afirmativ.

Sursa Foto: Antena 1

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton