; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Castigatori de vis

15 May 2006

A devenit experta in arta dansului pentru a implini un vis. Andra a castigat alaturi de Florin Birica prima editie a concursului “Dansez pentru tine” de la Pro TV si i-a dat acestuia sansa de a incepe o noua viata. Cu ce s-a ales solista? Cu un trofeu si cu cea mai frumoasa experienta de pana acum.
Initial, s-a gandit ca in aceasta emisiune va invata sa danseze. Andra nu a constientizat cat de dificil avea sa fie rolul ei, pana cand nu a vazut cu proprii ochi conditiile de viata ale partenerului sau, Florin Birica, si ale iubitei acestuia, Ana-Maria.”Cand am mers la Iasi si am vazut traiul din camin, am inteles cat de grea este viata lor. M-a durut foarte mult, dar aceasta intamplare m-a ambitionat sa muncesc mai mult, sa ma implic si sa fiu alaturi de ei”, povesteste Andra.
“Dadaca” Andra
Povestea lui Florin Birica e induiosatoare. Are 20 de ani, este din Iasi, iar la varsta de doua luni a fost abandonat de parinti. A trait la Leaganul de copii Sfantul Andrei, iar apoi a fost transferat la centrul de Plasament Bogdanesti, unde traia inainte de a se inscrie la concursul “Dansez pentru tine”.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare