Homepage  / Cinema

Câștigătoarea de Oscar Da’Vine Joy Randolph are deja un nou proiect. Poveste, distribuție

Câștigătoarea de Oscar Da’Vine Joy Randolph are deja un nou proiect. Poveste, distribuție
9

de Andreea Hentea,

Recent recompensată cu Oscarul pentru cea mai bună actriță în rol secundar, talentata Da’Vine Joy Randolph are deja un nou proiect. Ea va colabora cu originalul regizor Michel Gondry („Strălucirea eternă a minții neprihănite”) la viitorul film biografic dedicat lui Pharrell Williams. Ce știm despre film și cine îl va juca pe legendarul muzician.

Da’Vine Joy Randolph (37 de ani), impresionantă în rolul mamei din „The Holdovers”, filmul lui Alexander Payne care i-a adus Oscarul, dar și în cel al polițistei Williams din serialul „Crime în imobil”, va face echipă cu inventivul cineast Michel Gondry în viitorul film biografic despre Pharrell Williams.

Actrița, care a jucat în numeroase spectacole pe Broadway, fiind nominalizată la prestigiosul premiu Tony pentru „Ghost” (2012), se va întoarce astfel la rădăcinile sale muzicale, dar încă nu se știe exact ce rol va juca în filmul lui Gondry, scrie indiewire.com.

Oscars 2024: GOVERNORS BALLIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Celebrul cântăreț, textier și producător muzical Pharrell Williams (50 de ani), cunoscut și ca antreprenor și designer vestimentar, va fi interpretat de Kelvin Harrison Jr. (care l-a jucat pe B.B. King în „Elvis”, al lui Baz Luhrmann), care este așteptat să și cânte piesele acestuia.

Filmul va acoperi perioada maturizării lui Williams în orașul său natal, Virginia Beach, în anii ’70. Pharrell Williams va fi unul dintre producătorii filmului, care este deja în lucru la studiourile Universal.

De-a lungul carierei, Pharrell Williams a câștigat 13 premii Grammy și a fost nominalizat de două ori la Oscar: în 2014 – în calitate de compozitor al celui mai bun cântec original („Happy”, din animația „Sunt un mic ticălos 2” – disponibilă pe Netflix și pe SkyShowtime), iar în 2017 – ca producător al celui mai bun film, „Figuri ascunse” (disponibil pe Disney+).

În 2014, el a fondat compania de media multidisciplinară „I Am Other”, care este, deopotrivă, casă de discuri și umbrelă creativă pentru celelalte eforturi ale sale, inclusiv pentru casa lui de modă și retailerul Billionaire Boys Club. Din 2023, el este directorul de creație al produselor pentru bărbați ale casei Louis Vuitton. În 2005 a fost declarat de Esquire „Cel mai bine îmbrăcat bărbat din lume”.

Din 2013, Pharrell Williams e căsătorit cu partenera sa de lungă durată, modelul și designerul de modă Helen Lasichanh, cu care are patru copii: un fiu, Rocket (născut în 2008), și trei tripleți (născuți în 2017).

Da’Vine Joy Randolph despre punctul ei de cotitură

Da’Vine Joy Randolph s-a mai întâlnit, pe ecran, cu epoca anilor ’70, în filmul biografic „Numele meu e Dolemite” (disponibil pe Netflix), din 2019, în care a jucat alături de Eddie Murphy și Chris Rock. Ea și-a arătat talentul muzical în serialul „High Fidelity” (disponibil la Disney+), din 2020, dar și în drama biografică „Rustin” (disponibilă pe Netflix), din 2023, în care a jucat rolul legendarei Mahalia Jackson – și pentru care Colman Domingo a fost recent nominalizat la Oscar, Globul de Aur și BAFTA.

Actrița a declarat pentru IndieWire că abia filmul „The Holdovers”, al lui Alexander Payne, a însemnat, pentru ea, punctul de cotitură în carieră, datorită căruia a avut „acces” la cele mai importante premii din lumea filmului.

„Nu am făcut nimic diferit în acel film față de celelalte personaje pe care le-am jucat. Cu toate acestea, magia și marea oportunitate pe care o ai când lucrezi cu profesioniști experimentați se află în anumite lucruri care altfel îți scapă. Ai altfel de acces și altfel de potențial, iar oamenii măcar încearcă să urmărească ce ai făcut”, a povestit Randolph.

Scenariul filmului despre Pharell Williams, care nu are, deocamdată, un titlu, a fost scris de Martin Hynes și Steven Levenson. Regizorul Michel Gondry a declarat pentru IndieWire, în 2023, că viitorul său film muzical are un „buget destul de mare, dar că este, totuși, un proiect foarte personal”.

Filmul lui Michel Gondry nu este singura poveste biografică despre Pharell Williams care este deja în lucru. Figura artistului se află, de asemenea, în centrul unui film intitulat „Piece by Piece”, inspirat de LEGO, care poate fi considerat semi-autobiografic. Documentarista Morgan Neville (recompensată cu un Oscar) regizează filmul bazat pe proiectul original de animație al laureatului Grammy.

Filmul a fost deja descris ca „o experiență cinematografică de neegalat”, care va spune povestea vieții lui Williams „într-un mod care va da frâu liber imaginației publicului”.

Sursă foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton