Homepage  / Seriale

Cassie Nightingale își pune „talentele” în slujba binelui, în serialul „Vrăjitoarea cea bună”, de la Diva. Când are loc premiera serialului

Cassie Nightingale își pune „talentele” în slujba binelui, în serialul „Vrăjitoarea cea bună”, de la Diva. Când are loc premiera serialului
16

de Mioara Tronaru,

„Vrăjitoarea cea bună”, care începe de luni 3 iunie la Diva, este continuarea în format de serial a seriei de șapte filme de televiziune „The Good Witch”, care-a debutat pe Hallmark în 2008. Întreaga poveste urmărește aventurile bunei vrăjitoare Cassandra „Cassie” Nightingale în orășelul fictiv Middleton.

Despre ce e vorba în „Vrăjitoarea cea bună”

Middleton este orășelul tipic american colorat și plin de personaje pitorești, în care toată lumea se știe cu toată lumea. Aici, se mută newyorkezul Sam Radford (James Denton), doctor, divorțat și tată al unui adolescent problematic, Nick (Rhys Matthew Bond), care nu încetează să-și arate nemulțumirea față de abandonarea marelui oraș pentru mica localitate plicticoasă.

E drept că nici tatăl nu e foarte încântat de peisaj: noul lui cabinet e departe de ceea ce i s-a promis că va fi, a devenit imediat ținta femeilor singure și nimeni din oraș nu pare să aibă nevoie de vreun doctor. Asta, mai ales din cauza vecinii lui suspecte, Cassie Nightingale (Catherine Bell), care pare să știe tot timpul ce se întâmplă, chiar înainte de a se întâmpla, se înțelege cu păsările și tratează tot orașul cu fel de fel de ceaiuri din scoarță de copac. Perspectivele nu arată prea roz pentru doctorul Radford, dar acum e aici și trebuie să se descurce.

Când și unde putem vedea „Vrăjitoarea cea bună”

„Vrăjitoarea cea bună”/„Good Witch” (2015) a fost un frumos succes al canalului Hallmark, și ca film, și ca serial. Au fost șapte filme din 2008 până în 2014, câte unul pe an, și-apoi, ca-ntr-o vrajă, au urmat șapte sezoane de serial, cu un total de 76 de episoade. De luni, 3 iunie, Diva va difuza câte două episoade pe zi, de luni până vineri, de la ora 18.00. Serialul este disponibil și pe Netflix.

În sezonul 1, Cassie și Grace își folosesc magia pentru a-i ajuta pe locuitorii din Middleton, inclusiv pe nou-veniții Dr. Sam Radford și fiul lui, Nick (Rhys Matthew Bond, din Heartland, Ties That Bind). De-a lungul serialului, privitorii asistă la dezvoltarea relațiilor între personaje, la apariția de noi provocări și descoperă puterea de durată a iubirii și a prieteniei. 

„Vrăjitoarea cea bună” este o producție marca Whizbang Films, în colaborare cu ITV Studios America. Darin Goldberg, Orly Adelson, Jonathan Eskenas, Craig Pryce și Frank Siracusa sunt producători executivi. Catherine Bell este co-producător executiv. Janina Barrett este producător supervizor. Colin Brunton este producător. Julie Lawrence și Angie Cassiram sunt producători asociați. Vrăjitoarea cea bună este distribuit la nivel internațional de ITV Studios. 

„Vrăjitoarea cea bună”, de la Diva (3)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

Cine e „vrăjitoarea cea bună” Catherine Bell

Actrița britanico-iraniană Catherine Bell (55 de ani) este cunoscută datorită rolurilor Sarah MacKenzie din „Justiţie militară”, Denise Sherwood din „Soții de militari” și Cassie Nightingale din „Vrăjitoarea cea bună”. Pentru partitura vrăjitoarei, ceva pase magice trebuie să fi făcut actrița pentru că e singura din distribuție care a apărut în toate filmele și în toate episoadele.

De altfel, pentru serial, este și producător executiv. Catherine Bell face parte din Biserica Scientologică, a fost manechin, maseur și a vrut să facă medicină înainte de a fi actriță. A învis cancerul de tiroidă la 21 de ani, dar a păstrat cicatricea de pe gât de la îndepărtarea chirurgicală a glandei, pentru că i s-a părut „cool”, scrie Iran Times. Dacă v-a plăcut „Tinereţe veşnică”, trebuie să știți că ea a fost dublura pentru corpul nud al celebrei Meryl Streep.

Sursă foto: Diva

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton