; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Căsnicia lui Jamie Oliver e plină de rutină şi nemulţumiri

26 September 2011

Maestrul bucătar Jamie Oliver (36 de ani) a povestit într-un interviu că a fi căsătorit nu înseamnă numai lapte şi miere şi că soţia lui, Jools, îl bate mereu la cap, nemulţumită de toate proiectele cu care jonglează.

Dailymail.co.uk scrie că Jools nu înţelege de ce e soţul ei atât de pasionat de atâtea proiecte pe care nu le face pentru bani şi ar vrea să-şi ia mai multe vacanţe:

„Ne iubim la nebunie, dar nu cred că a fi căsătorit e ceva uşor. Suntem prinşi într-o rutină. Ea nu înţelege neapărat toate proiectele mele. Îmi spune «Dar de ce îţi pasă? Dacă nu mergi acolo pentru bani, de ce îţi pasă?». Am libere destule weekenduri şi sărbători de-a lungul anului, dar asta nu înseamnă că îmi mulţumeşte. Îmi cere să-mi iau mai multe. Aş putea să fiu liber încă o săptămână pe an şi nu ar conta. Dar tot m-ar bate la cap', a explicat Oliver.

Britanicul a mai povestit că Jools este o mamă „prea bună', care nu ştie să delege:

„E terminată de oboseală. N-a mai fost departe de copii de opt ani', spune Jamie, care are cu Jools patru copii: Poppy Honey (9 ani), Daisy Boo (8 ani), Petal Blossom (2 ani) şi Buddy Bear (1 an).

Fanii lui Jamie Oliver pot urmări ce reţete mai inventează urmărind emisiunea lui, difuzată la noi de TVR 2.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare