Homepage  / Vedete româneşti

Ștefan Hrușcă dă lovitura și anul acesta. Cu banii pe care-i câștigă pentru concertele de Crăciun și-ar putea cumpăra lejer un apartament în București

Ștefan Hrușcă dă lovitura și anul acesta. Cu banii pe care-i câștigă pentru concertele de Crăciun și-ar putea cumpăra lejer un apartament în București
8

de Cristina Țapu,

An de an, Ștefan Hrușcă organizează concerte de Crăciun și se numără printre cei mai ascultați artiști din România. Celebra sa interpretare a colindelor l-a consacrat și a contribuit la succesul său remarcabil. Încasările din aceste evenimente nu sunt deloc de neglijat, ajungând la sume considerabile. Iată cât câștigă Ștefan Hrușcă în fiecare an, într-un singur sezon!

Câți bani câștigă Ștefan Hrușcă în perioada sărbătorilor de iarnă

Numele lui Ștefan Hrușcă este cunoscut de toți românii, iar vocea și talentul său sunt distinctive și imposibil de confundat.

Popularitatea sa i-a adus numeroase aprecieri din partea fanilor, care așteaptă cu nerăbdare să-l vadă în concertele sale de Crăciun. De pe urma concertelor de Crăciun, Ștefan Hrușcă ajunge să câștige sume fabuloase, la care unii dintre noi nu ar putea decât să viseze.

Conform celor de la Spynews, Ștefan Hrușcă cere 10.000 de euro pentru un singur concert de Crăciun, iar și în acest an va străbate țara în lung și în lat, conturile sale rotunjindu-se considerabil. În plus, Ștefan Hrușcă este solicitat și în alte țări în care locuiesc români, spre bucuria sa. Conform sursei menționate anterior, într-un singur sezon, artistul se poate îmbogăți cu impresionanta sumă de 400.000 de euro!

Ștefan Hrușcă a dat startul concertelor în România, începând cu cel de la Târgul de Crăciun din Oradea, unde a susținut un spectacol pe data de 10 decembrie. Turneul său continuă în diverse orașe din țară, inclusiv București. Artistul este urmează să concerteze în București pe 18 decembrie, la sala „Ion Caramitru” din cadrul Teatrului Național „I. L. Caragiale”.

Cine-este-sotia-lui-Stefan-Hrusca.-Cu-ce-se-ocupa-Gianina-in-Canada-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Ștefan Hrușcă s-a mutat în Canada, dar revine an de an în România

Ștefan Hrușcă s-a născut pe 8 decembrie 1957 în localitatea Ieud din Maramureș și este unul dintre cei mai apreciați interpreți români de folk. A devenit cunoscut datorită interpretării sale unice a colindelor, cucerind publicul și cunoscând succesul. Debutul său a avut loc în 1981 la Cenaclul Flacăra.

Începând din 1991, s-a stabilit la Toronto, în Canada, dar el revine în fiecare iarnă în România pentru a susține concerte de Crăciun. Cariera sa a fost marcată de numeroase premii, inclusiv Marele Premiu al Muzicii Folk (1982) sau Premiul pentru Creatie (1983).

Ștefan Hrușcă a continuat să aibă succes în colaborare cu Vasile Seicaru, iar în 1990 a susținut primele concerte pe continentul nord-american. La sfârșitul acelui an, a lansat primul său album de colinde. Casa de discuri Electrecord i-a acordat premiul Discul de Aur în 1991 pentru cel mai bine vândut album de colinde.

În anii 2000, a lansat o serie de albume, printre care „Sfânta-i sara de Crăciun” (2001), „20 de ani” (2001), „Crăciunul cu Hrușcă” (2001), „Iarasi flori dalbe” (2005) și „Balade speciale” (2007).

Sursă foto: Arhivă TV Mania!

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton