; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Casatorita cu aleasa inimii

08 September 2008

Ellen DeGeneres si partenera ei de viata, actrita Portia de Rossi, s-au casatorit pe 16 august, la locuinta lor din Los Angeles, in cadrul unei ceremonii private, la care au participat doar 19 invitati.

La scurt timp dupa ce Curtea Suprema din California a dat liber la casatoriile intre persoane de acelasi sex, Ellen de Generes i-a dat iubitei ei un inel de logodna cu diamant, iar cele doua au stabilit data nuntii. Actritele formau un cuplu inca din 2004 si se pare ca isi doreau sa se casatoreasca de mai mult timp. In luna mai, Ellen DeGeneres marturisea: “Este ceva ce ne-am dorit sa se intample si ne-am dorit sa fie legal. Suntem foarte incantate”. Aceasta nu era insa singura surpriza pe care cele doua actrite o pregateau. Dupa ce presa a anuntat ca nunta va avea loc in luna octombrie, intr-un cadru foarte fastuos, Ellen DeGeneres si Portia de Rossi (pe numele ei adevarat, Amanda Lee Rogers) s-au casatorit la mijlocul lunii trecute in casa lor din Los Angeles, in compania a doar 19 invitati.

Hollywood-ul, prea “heterosexual”
Datorita relatiilor ei amoroase, Ellen DeGeneres s-a aflat pentru mult timp pe primele pagini ale tabloidelor. Colegii de breasla nu au exclus-o, insa, din proiectele lor, lumea fiind deja obisnuita cu homosexualitatea ei declarata si glumele ei deocheate. Totusi, la scurt timp dupa ce si-a recunoscut orientarile sexuale (in 1997), televanghelistul american Jerry Falwell a numit-o public “Ellen DeGenerate” (in traducere, Ellen DeGenerata). Aceasta nu s-a aratat deranjata de remarca si a dat dovada de prezenta de spirit, spunand ca s-a obisnuit cu acea porecla inca din clasa a patra. In perioada care a trecut de atunci, prezentatoarea a criticat Hollywood-ul in multe dintre aparitiile ei televizate, pe motiv ca este “prea heterosexual, in comparatie cu Europa”. Orientarea ei sexuala a deranjat, insa, unele companii mari, care si-au retras reclamele din emisiunile ei.

Seinfeld cu fusta
Dornica sa experimenteze cat mai multe, Ellen a lucrat in tinerete ca vanzatoare la un magazin de haine, chelnerita, designer de interioare, barman, dansatoare si degustatoare de scoici. Prietenii care o invitau la toate petrecerile pentru ca reusea mereu sa vina cu cele mai bune glume au convins-o, in cele din urma, sa se apuce de stand-up comedy. Aparitiile TV s-au tinut lant, pentru ca mai apoi sitcom-ul “Ellen” (2001) sa fie extrem de apreciat de publicul care incepuse sa o numeasca “Seinfeld cu fusta”. In afara de munca in televiziune, Ellen DeGeneres a aparut in filme ca “Dr. Dolittle” (1998), “Scrisoarea de dragoste” (1999) sau “In cautarea lui Nemo” (2003).

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare