; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

„Casa lui Raven”, un nou serial live action, are premiera la Disney Channel (1)

„Casa lui Raven”, un nou serial live-action, are premiera la Disney Channel în februarie

08 February 2018

Disney Channel anunță premiera unui nou serial de comedie live-action, Casa lui Raven', pe 10 februarie, la ora 10:30. Serialul ce se va difuza în fiecare sâmbătă și duminică la aceeași oră, continuă povestea amuzantă a lui Raven, devenită acum adult, din serialul de succes “That’s So Raven” (2003). 

Serialul Casa lui Raven' urmărește poveștile amuzante și aventurile a două prietene, Raven și Chelsea, fiecare divorțate și cu proprii copii – gemenii lui Raven, Booker și Nia, și fiul lui Chelsea, Levi – și care locuiesc împreună într-o casă agitată, dar amuzantă, în care uneori apare și cea mai bună prietenă a gemenilor și vecina lor, Tess.  Fără ca cei mici să știe, Raven are viziuni din viitor și, fără ca ea să știe, Booker descoperă că are aceeași abilitate.

 Vezi galeria foto >

“Casa lui Raven” a fost dezvoltată de echipa scenarist/producător formată din Scott Thomas și Jed Elinoff (“Cele mai bune prietene oricând “), și realizată de Michael Poryes and Susan Sherman, creatorii serialului “That’s So Raven”.

Serialul este un spin-off al primei producții multi-camera realizată de Disney Channel, “That’s So Raven”, în 2003, ce ne-o prezenta pe Raven Baxter, o adolescentă a cărei abilitate de a vedea în viitor o aducea deseori în situații complicate. Serialul a fost apreciat pentru povestile sale ce ating teme precum importanța  părintilor în viața celor mici și datorită umorului fizic tipic pentru Raven. “That’s So Raven” a înregistrat un success rapid odată cu premiera sa în ianuarie 2003 devenind cel mai de succes serial Disney Channel la acea vreme după ce a atins cele mai mari audiențe pe segmentele total gospodării, copii 6-11 ani și băieți 6-11 ani.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare