; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Yara greyjoy 1920

Casa Greyjoy din „Urzeala tronurilor” va fi prezentă la East European Comic Con

11 May 2016

Casa Lannister, reprezentată de Tywin, nu va fi singura prezență la East European Comic Con. Gemma Whelan, actrița care îi dă viață Yarei Greyjoy, vine în România pentru o întâlnire memorabilă cu fanii „Game of Thrones' și nu numai.

yara-greyjoy-1920

Gemma Whelan s-a bucurat de o mare popularitate încă de la prima apariție ca Yara Greyjoy, fiica fidelă a lui Balon și sora neînfricată și îndrăzneață a lui Theon. Calitățile sale de războinică o recomandă ca succesoare a lui Balon pe Tronul de Sare, fiind capabilă să lupte până la capăt pentru a obține ceea ce își dorește.

Gemma Whelan va fi disponibilă pentru panel-uri, poze și autografe sâmbătă și duminică dimineață.

Actrița se alătură astfel colegilor săi de platou din „Urzeala tronurilor', Charles Dance (Tywin Lannister) și Daniel Portman (Podrick Payne).

Și alte seriale si filme de success vor fi prezente la East European Comic Con: „Lost' și „Supernatural' vor fi reprezentate de Mark Pellegrino, „Dr. Who' și „Hobbitul' de Sylvester McCoy, iar „Jurnalele vampirilor' și „Once Upon a Time' de David Anders.

Iubitorii de gaming se bucură și ei de această ediție a East European Comic Con. Riot Games vor fi prezenți în cadrul ESL Arena cu conceptul de „League of Legends Village' / „Sat League of Legends', iar Blizzard, creatorii „War of Warcraft' și „Starcraft', își vor dezvălui cel mai recent joc, Overwatch'. Evenimentul va găzdui și o competiție regională de gaming, precum și o întreagă zonă destinată jocurilor video în care vor putea fi testate cele mai noi apariții.

Vor avea loc, de asemenea, concursuri de cosplay pentru toți cei care doresc să se transforme într-un personaj preferat. Dintre cei mai cunoscuți cosplayeri la nivel internațional, va veni Enji Night.

Vor exista și quiz-uri, elemente de recuzită de pe platourile de filmare, interacțiuni cu expozanții. Nu vor lipsi nici celebritățile online. Sector 7, Creative Monkeyz, Dani pe Net, Bromania și Romercial vor sta de vorba cu publicul în cadrul panel-urilor dedicate.

Mai puteți citi și:

Lucifer din „Supernatural' vine la East European Comic Con 2016

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare