; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

We bare bears post

Cartoon Network va lansa o nouă serie animată, „We Bare Bears”

17 June 2015

Cartoon Network va lansa o nouă serie, numită „We Bare Bears'. Aceasta a fost creată de Daniel Chong și va fi difuzată în premieră în Statele Unite în iulie 2015, pentru ca mai apoi să fie disponibilă în Europa, Orientul Mijlociu și Asia, din septembrie 2015.

we-bare-bears-post

Vestea a fost anunțată cu ocazia Festivalului de Animație Annecy 2015 și MIFA, eveniment care celebrează cele mai recente succese înregistrate de Programul Artiștilor și continuă să caute tinere talente care să facă parte din acest program.

Festivalul îl are ca moderator de Rob Sorcher, Chief Content Oficer al Studiourilor Cartoon Network. Printre invitați se numără Elizabeth Ito, regizoarea și scenarista seriei fenomen, Să-nceapă aventura, George Gandi, scenarist al seriei Uimitoarea lume a lui Gumball, serie creată în Studiourile Cartoon Network Europa, și creator al noii serii pilot Apple & Onion și Daniel Chong, creatorul seriei We Bare Bears. În cadrul acestui eveniment, participanții vor avea ocazia să întâlnească regizori și realizatori de seriale de desene animate.

Festivalul Annecy atrage unii dintre cei mai mari și mai talentați creativi și, de fiecare dată, suntem încântați să ne întoarcem și să descoperim noi talente în curs de dezvoltare', a spus Rob Sorcher, Chief Content Officer, Cartoon Network Studios. „Suntem mândri de ceea ce am realizat până în prezent prin Programul Artiștilor și suntem nerăbdători să împărtășim în exclusivitate câteva episoade din seria We Bare Bears', a mai adăugat acesta.

Pe 18 iunie, reprezentanții Cartoon Network vor găzdui o serie de interviuri cu artiștii, în încercarea de a descoperi noi talente care să lucreze pentru Studiourile Cartoon Network. De asemenea, Cartoon Network va derula două evenimente speciale: „Cartoon Network: de la scurt-metraj la serial' și „Cum se fac desenele animate Cartoon Network, Să-nceapă aventura', joi, 18 iunie, respectiv vineri, 19 iunie.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare