; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

We Bare Bears

Cartoon Network va lansa anul viitor serialul de comedie „We Bare Bears”

14 November 2014

Cartoon Network a anunţat că va lansa anul viitor serialul de comedie „We Bare Bears', o producţie a Studiourilor Cartoon Network. Comedia a fost prezentată ca parte a conceptului Cartoon Network – Noua generaţie, în cadrul Festivalului de Animaţie KLIK!, de la Amsterdam, unde a fost premiată cu distincţia „Young Amsterdam Audience Award 2014'.

 We Bare Bears
„We Bare Bears' este cea mai recentă producție creată în cadrul programului de dezvoltare a scurtmetrajelor din Studiourile Cartoon Network. Acest program oferă tinerelor talente în animaţie posibilitatea de a-şi exprima viziunea într-un scurtmetraj, care mai apoi să fie evaluat şi transformat într-un serial.

Serialul este o comedie animată despre trei urşi, fraţi, care se numesc Grizzly, Panda și Ice Bear. Producţia urmăreşte încercările lor stângace de a se adapta în societatea umană, indiferent dacă acestea se referă la căutarea hranei, la încercarea de a-şi face prieteni în rândul oamenilor sau de a deveni vedete pe Internet.Producţia a fost creată de Daniel Chong, câştigător al premiilor Annie, şi este programată pentru lansare în România, în anul 2015

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare