; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sa nceapa aventura

Cartoon Network transmite live turneul “Adventure Time Card Wars”

08 July 2016

Pentru a sărbători lansarea noii aplicaţii mobile Adventure Time Card Wars Kingdom', continuare a aplicaţiei de succes, Adventure Time Card Wars', Cartoon Network şi-a unit forţele cu Machinima, primul serviciu de programare Many2Many la nivel mondial pentru jocuri, pentru a prezenta live turneul Lets Play Flooping Card Wars!'.

Sa-nceapa aventura

Găzduit de Machinima vineri, 15 iulie, de la ora 22.00, acest eveniment livestream va fi un adevărat spectacol atât pentru copiii cât şi pentru adulţii fani ai serialului Să-nceapă Aventura', avându-i remote pe jucătorii de top Adventure Time Card Wars Kingdom' – ChimneySwift11, JeromeASE, CavemanFilms şi TJ Smith Gaming, care se vor lupta unul împotriva celuilalt. Fiecare dintre cele trei runde ale turneului va include două meciuri, iar câștigătorul celei de a treia runde va duce acasă coroana Adventure Time Card Wars Kingdom'.

Pentru cei care nu pot să urmărească în direct, imagini video şi comentarii ale celor patru jucători vor fi disponibile în mod exclusiv pe canalele YouTube ale participanţilor până luni, 25 iulie. După această dată, Cartoon Network va difuza conținutul exclusiv pe canalele sale de YouTube.

Patricia Hidalgo, SVP & Chief Content & Creative Officer Kids EMEA and International Kids Strategy, la Turner, a declarat: “La Turner, ne-am angajat să dezvoltăm cele mai bune experiențe de brand pe multiple platforme, ferestre și dispozitive. Această celebrare a aplicaţiei «Adventure Time Card Wars» este un exemplu pentru modul în care am ales să ne tratăm fanii cu cea mai mare atenţie, punându-i în mijlocul a tot ceea ce facem – nu numai prin faptul că am continuat să construim franciza Să-nceapă aventura', dar am şi creat experienţe noi şi interesante pentru fani. În calitate de lideri în domeniul lor, Machinima a fost partenerul pe care l-am ales pentru prima noastră incursiune în evenimente live şi jocuri și suntem încântați să lucrăm cu ei pentru a livra acest produs, care sperăm că va avea un mare succes în rândul fanilor din întreaga lume. ”

Don Reilley, Vice President – Head of Brand Partnerships la Machinima: «Să-nceapă aventura» este unul dintre cele mai îndrăgite seriale TV, care deţine o bază de neegalat de fani copii şi adulţi. Aşadar, ne aşteptăm ca toţi aceşti fani să urmărească transmisiunea live a acestui eveniment.

Lets Play Flooping Card Wars' poate fi urmărit pe platforma Machinima Twitch – twitch.tv/machinima – vineri, 15 iulie, între 22.00 şi 23.30.  Adventure Time Card Wars Kingdom', dezvoltată de Kung Fu Factory, este o continuare a aplicaţiei mobilă Adventure Time Card Wars', care a înregistrat mai bine de 6 milioane de descărcări la nivel mondial, și va fi disponibilă în  App Store şi Google Play începând de joi, 14 iulie.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare