; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Image004

Cartoon Network sărbătorește 20 de ani de existență a serialului „Fetițele Powerpuff”

19 November 2018

Cartoon Network celebrează luna aceasta aniversarea a 20 de ani a serialului animat „Fetițele Powerpuff', cu un videoclip special creat de femei din lumea animației, dar și printr-un program de internship, lansarea unui pulover EMPOWERPUFF, împreună cu Lingua Franca, și printr-o retrospectivă a premiilor câștigate de-a lungul timpului de celebrul serial; toate acestea vin să le onoreze pe cele trei personaje principale – Blossom, Bubbles și Buttercup. În cadrul celebrării, Cartoon Network își propune să amplifice valorile aduse de cele trei supereroine ca reprezentante a împuternicii femeilor la nivel global.

Femei din lumea animației își unesc puterile creative

Cinci femei animator din Argentina, China, Ungaria, Coreea de Sud și Statele Unite și-au unit puterile pentru a crea fiecare câte o animație de șapte secunde pentru o nouă versiune a coloanei sonore a serialului. Cele cinci animații au format împreună cel mai nou videoclip #empowerpuff.

 

Programul de internship EMPOWERPUFF

Cartoon Network va celebra existența a 20 de ani de când inspiră și împuternicește fetițe și femei de toate vârstele, inaugurând programul de internship Empowerpuff. Această oportunitate unică de a fi un ambasador oficial al serialului Fetițele Powerpuff' va amplifica valorile brandului pe parcursul anului viitor.

Ca parte a acestui program, candidații selectați vor fi ambasadori ai încrederii, împuternicirii și respectului de sine pe toate platformele de social media ale Cartoon Network.

Gândită ca o experiență interactivă, ambasadorii aleși vor activa în departamentele de producție și marketing, împărtășind cu fanii din experiența lor.

 

Lingua Franca

Cartoon Network și Lingua Franca au colaborat pentru a lansa împreună un pulover negru, din cașmir, brodat de mână în trei culori: albastru, verde și roz, care va fi disponibil de la măsura S la XL. Ca parte a unui viziuni comune de împuternicire a fetelor și femeilor pentru un viitor sănătos și de succes, profitul obținut va fi donat către The Lower Eastside Girls Club.

Serialul Fetițele Powerpuff' poate fi urmărit la Cartoon Network, de luni până vineri, de la ora 14.05.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare