; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Infinity Train

Cartoon Network pregătește seriale noi. Cine vine pe post anul acesta

19 March 2018

Cunoscut pentru scenariile inovatoare, Cartoon Network aduce publicului său o nouă generație de seriale: misterioasa și magică aventură creată de Owen Dennis, „Infinity Train', sau comedia latino-americană „Victor and Valentino', creată de Diego Molano.

 

Aceste seriale se vor alătura producțiilor ce vor avea premiera anul acesta la Cartoon Network, printre care „Apple & Onion', serial creat de George Gendi; „Craig of The Creek', realizat de Matt Burnett și Ben Levin; „Summer Camp Island', realizat de Julia Pott și „Unikitty!', noul serial produs de Warner Bros. Animation, care se bazează pe îndrăgitul personaj din filmul „Marea aventură LEGO', serial ce are premiera la Cartoon Network, pe 26 martie.

 

Ce seriale noi o să vedem:

 

  1. „Apple & Onion' – Apple și Onion, personajele celei mai noi comedii Cartoon Network, serie creată de George Gendi, își vor face debutul la Cartoon Network anul acesta. Serialul ne prezintă doi buni prieteni care au decis să își părăsească orașele natale pentru a trăi și experimenta viața într-un oraș mare.

 

  1. „Craig of the Creek' – Creat de Matt Burnett și Ben Levin, care au fost nominalizați de trei ori la premiile Emmy pentru „Steven Univers', serialul „Craig of the Creek' îl urmează pe Craig în timp ce îi conduce pe cei mai buni prieteni, J.P. și Kelsey, în călătorii comice, transformând după-amiezele de zi cu zi în expediții palpitante într-un univers imaginar.

 

  1. „Infinity Train' – Cu un sprijin remarcabil din partea fanilor, miniseria a fost creată în cadrul Programului Artiștilor Cartoon Network, această aventură misterioasă semnată de Owen Dennis, urmărește povestea lui Tulip, o tânără fată, care încearcă să-și găsească drumul spre casă în timp ce se află într-un tren plin de luni infinite. Pentru „Infinity Train' va trebui să mai așteptăm, serialul va debuta în 2019.

 

  1. „Summer Camp Island' – Aceast serial are la bază seria originală Cartoon Network creată de Julia Pott. „Summer Camp Island' va dezvălui misterele pe care Oscar și cel mai bun prieten al său, Hedgehog, le vor descoperi în timpul unei tabere de vară. După ce s-a lansat cu succes în cadrul Festivalului de Film Sundance, serialul va ajunge pe Cartoon Network în decembrie 2018.

 

  1. „Victor and Valentino' – Creată de Diego Molano, această comedie plină de aventuri supranaturale urmărește povestea a doi frați care își petrec vacanța de vară la bunica lor, în Monte Macabre, un oraș mic și misterios, unde miturile și legendele latino-americane prind viață. Serialul „Victor and Valentino' va putea fi urărit la Cartoon Network anul acesta.
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare