; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

CN_TeenyTitans

Cartoon Network pregătește primul joc „Haideţi, tineri titani!”

01 June 2016

Din această vară, fanii „Haideţi, tineri titani!' se vor putea distra cu un nou joc, Teeny Titans. Aplicația se află sub licența Warner Bros. Interactive Entertainment și oferă fanilor o nouă modalitate de a interacționa cu eroii lor preferați. Aplicația folosește vocile originale din serialul „Haideți, tineri titani!' și aduce laolaltă actori, dar și vedete din lumea virtuală, precum George Takei, care va da voce unui nou personaj creat special pentru acest joc.

CN_TeenyTitans

În aplicaţie, Robin, personaj principal al serialului, devine din ce în ce mai preocupat de jocul și de figurinele Teeny Titans. Pentru a deveni campionul Teeny Titans din Jump City, Robin trebuie să colecționeze acțiuni, pentru a câștiga turneele și pentru a marca împotriva altor jucători din universul „Haideți, tineri titani!'. Scopul este să câștige toate bătăliile și să-l detroneze pe campionul misterios!

Aplicația Teeny Titans este dezvoltată de Studiourile Grumpyface, echipa din spatele unor jocuri apreciate în întreaga lume, printre care se numără Steven Universe RPG Attack the Light şi Fetițele Powerpuff, Flipped Out.

Teeny Titans va fi disponibil pentru dispozitivele iOS și Android din această vară, iar, începând de luni, 6 iunie, de la 15.25, publicul va putea urmări episoade noi „Haideți, tineri titani!', doar la Cartoon Network.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare