; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Alex Velea inregistrand Dincolo de hotarul gradinii 01

Cartoon Network și Alex Velea ne invită „Dincolo de hotarul grădinii”

01 April 2015

„Dincolo de hotarul grădinii' este prima miniserie animată Cartoon Network ce spune povestea a doi frați, Wirt și Greg, care se trezesc prierduți în Necunoscut, o pădure misterioasă în derivă. Cu ajutorul Pădurarului înțelept și a lui Beatrice, o mierlă albastră, Wirt și Greg trebuie să călătorească prin ciudatul tărâm, în speranța că vor găsi drumul spre casă.

Miniseria va fi difuzată pe parcursul a cinci seri și va începe luni, 6 aprilie, de la 19.05, pe Cartoon Network.

[Not a valid template]

Cele zece episoade au fost realizate de Patrick McHale („Să-nceapă aventura') în Studiourile Cartoon Network și aduc pe micul ecran vocea cântărețului Alex Velea, care îl interpretează în limba română pe Wirt.

„Dincolo de hotarul grădinii' este povestea celor doi frați, Wirt (dublat în limba română de Alex Velea) și Greg. Nucleul seriei este povestea celor doi frați care încearcă din răsputeri să găsească direcția corectă, numai că Wirt se pierde în propriile gânduri, iar Greg rătăcește prin minunata și distractiva lume din jurul său.

Este pentru prima dată când pun voce pe un personaj animat. A fost o provocare, pentru că nu am mai făcut niciodată asta. A trebuit să înţeleg foarte repede personajul şi să mă transpun, să intru în pielea lui Wirt, să fiu natural și să nu las impresia că interpretarea e una forţată. Cei de la studioul cu care am înregistrat au multă experienţă şi multă răbdare şi m-au ajutat. Cred că împreună am făcut o treabă foarte bună şi dublajul a ieşit foarte bine', a declarat Alex Velea.

Cu un vizual uimitor, „Dincolo de hotarul grădinii' ne oferă sentimentul unei povești nostalgice, inspirată din cultura folk, cu o mulțime de ilustrații clasice, iar coloana sonoră ne prezintă o mulțime de melodii americane ce au influențat întreaga industrie muzicală (Chris Isaak, Bebe Neuwirth, John Cleese, Shannyn Sossamon, Jack Jones, Samuel Ramey, Tim Curry, Deborah Voight și mulți alții).

„Dincolo de hotarul grădinii' se bazează pe scurtmetrajul lui Patrick McHale, „Tome of the Unknown', care a primit premiul Bruce Corwin pentru cea mai bună animație de scurtmetraj de la Festivalul Internațional de Film Santa Barbara, ediția 2014.

Produs de Cartoon Network, scurtmetrajul „Tome of the Unknown' se alătură listei de scurtmetraje care s-au transformat rapid în seriale Cartoon Network („Un show obișnuit', „Steven Univers', „Unchiul Bunic', „Clarence' sau seria „We Bare Bears').

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare