; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Aventurile bravului prinț Ivandoe © Cartoon Network

Cartoon Network lansează un nou serial original, „Aventurile bravului prinț Ivandoe”

17 January 2018

Cartoon Network a anunțat lansarea unui nou serial de comedie, Aventurile bravului prinţ Ivandoe'. Noua animaţie va putea fi urmărită începând de luni, 22 ianuarie, de la ora 17.35. Serialul care va avea 10 episoade a câte 3 minute urmăreşte aventurile tânărului prinţ al pădurii, Ivandoe.

Creat de animatorii danezi, Christian Bøving-Andersen și Eva Lee Wallberg, care au lucrat anterior şi pentru producţia originală Cartoon Network, Uimitoarea lume a lui Gumball', serialul spune povestea lui Ivandoe, tânărul prinţ al pădurii, care este însărcinat de tatăl său, The Mighty Stag, să plece în căutarea Penei de Aur şi să o aducă înapoi, acasă, de pe înfricoşătorul Munte al Vulturului. Bravul prinţ este însoţit în călătorie de prietenul său, o pasăre mica, numită Bert.

Lansarea serialului este însoțită de un proiect educaţional derulat împreună cu Asociația Parcul Național Văcărești. Acesta se adresează elevilor din școlile și entitățile after-school din București și urmărește să îi familiarizeze cu universul păsărilor și al animalelor care își au casa în arealul Văcărești. Proiectul se înscrie în linia generală a serialului, care îi poartă pe protagoniști în călătorii pentru a descoperi locuri noi. 

Aventurile bravului prinţ Ivandoe' a fost produs în parteneriat cu Sun Creature Studio din Copenhaga (episodul pilot a fost creat împreună cu Copenhaga Bombay), având cofinanțare din partea Fondului pentru servicii publice daneze.

Animatorii danezi Christian Bøving-Andersen și Eva Lee Wallberg au declarat:

“A fost atât de distractiv să lucrăm cu Cartoon Network și echipa dedicată de la Sun Creature Studio dezvoltând ceea ce a început ca o mică idee în Londra şi concretizându-se în 10 episoade produse în Copenhaga. Suntem foarte fericiti si mândri de rezultat.'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare