; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Unchiul Bunic 1

Cartoon Network lansează un nou serial de comedie, „Unchiul Bunic”

22 September 2014

Postul de televiziune pentru copii Cartoon Network a anunțat că va lansa toamna aceasta trei noi seriale de comedie originale, „Unchiul Bunic', „Steven Univers' şi „Clarence'.

Unchiul Bunic 1

Reunite sub denumirea Cartoon Network – Noua Generație, animațiile au fost create de Studiourile Cartoon Network din Statele Unite și sunt semnate de nume precum Peter Browngardt („Să-nceapă aventura').

Unchiul Bunic' este serialul care va deschide seria premierelor pe 22 septembrie şi va fi difuzat de luni până vineri, de la 17.20.

Creat după scurtmetrajul cu același nume, nominalizat la Premiile Emmy®, noua animație urmărește trăsnăile Unchiului Bunic, un personaj, care este în același timp și unchiul, și bunicul tuturor copiilor din lume.

Unchiul Bunic poate rezolva orice problemă cu ajutorul bunilor săi prieteni, Domnul Gus, Pizza Steve, Tigroaica zburătoare, uriaşă şi reală și Borsetă. Toți se deplasează cu magica rulotă a Unchiului Bunic, care are opțiunea pilot automat și ascunde un număr imens de camere de joacă, una mai trăsnită ca cealaltă.

Serialul conține foarte multe gaguri vizuale, mult umor, iar fiecare episod se încheie cu câte o morală.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare