; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Spurensuche with Nicole Cherry

Cartoon Network lansează prima producție locală, „Expediția CN”

01 March 2016

Cartoon Network dă startul primei producții locale, „Expediția Cartoon Network' – versiunea modernă a unei vânători de comori, unde şase echipe formate din trei copii primesc ajutorul unei vedete pentru a rezolva probele puse la cale de gazda emisiunii, Jojo (Cătălina Grama). În prima producție locală Cartoon Network, tinerii aventurieri s-au bucurat de sfaturile și îndrumările artiştilor: Călin Goia, Adrian Despot, Giulia Anghelescu, Nicole Cherry, Andreea Ibacka şi Vladimir Drăghia.

[Not a valid template]

Primul episod al producției „Expediția Cartoon Network' va fi difuzat sâmbătă, 5 martie, de la 11.45. În fiecare dintre cele șase episoade, copiii vor fi îndrumați și vor face echipă cu un invitat special pentru a înfrunta trei provocări diferite, date de gazda emisiunii. Fiecare probă le va verifica participanților fie cunoștiințele, fie abilitățile tehnice, fie pe cele sportive. În prima ediție a „Expediției Cartoon Network', fiecare echipă va fi însoțită și va primi spijinul unei celebrități. Printre artiștii care s-au alăturat echipelor de aventuriei se numără: Călin Goia, Adrian Despot, Giulia Anghelescu, Nicole Cherry, Andreea Ibacka și Vladimir Drăghia. Cele șase echipe au explorat un decor misterios din apropierea localităţii Bayrischzell, Bavaria, de lângă Munchen, și s-au confruntat cu o mulțime de provocări pentru a rezolva fiecare test. Dacă echipele reușeau să ducă la bun sfârșit sarcina, atunci ele primeau o medalie CN care, la final, se transforma în bani reali pentru a îndeplini visul echipei.

„Expediția Cartoon Network a reprezentat pentru mine o evadare din cotidian, o retrăire a copilăriei și o zi plină de aer curat, aventuri și distracție. Am cunoscut 3 băieți simpatici și dezghetați, dornici să dezlege enigmele și să ducă la bun sfârșit misiunile primite. A fost o placere să pot să-i îndrum și să-i ajut în momentele în care aveau nevoie', a mărturisit Călin Goia.

La rândul său, gazda emisiunii, Jojo, a spus: „Experienta a fost incredibilă! Întreaga echipă a fost deosebită, iar concurenţii minunaţi! Aş repeta oricând experienţa! Am stat de multe ori cu sufletul la gură pentru că au existat câteva probe chiar foarte complicate.'

Filmările au avut loc în vara anului trecut. „Expediţia Cartoon Newtork este o adaptare după formatul original german „Spurensuche, care a câştigat premiul Der weiße Elefant Kids Media, în cadrul festivalului Filmfest Munchen 2012.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare