; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Craig _i dumbrava 2 _ Cartoon Network

Cartoon Network lansează luni, 15 octombrie, “Craig şi Dumbrava”, un nou serial animat de aventură

11 October 2018

Descoperiți adevărata aventură în serialul original Cartoon Network, Craig şi Dumbrava', începând de luni, 15 octombrie. Acest serial extraordinar îl urmează pe tânărul Craig, în timp ce îi conduce pe cei mai buni prieteni J.P. și Kelsey în călătorii comice prin sălbăticia suburbană din vecinătatea lor, cunoscută sub numele de Dumbrava, transformând după-amiaza de zi cu zi în expediții palpitante prin joacă şi imaginaţie.

Animaţia îi urmăreşte pe cei trei în timp ce explorează dumbrava de cartier, o utopie fără limite, plină de copii, plină de personaje colorate. Acest loc le permite să inventeze şi să trăiască aventuri nesfârșite în fiecare zi, în sălbăticie, în propria lor lume. În fiecare episod, copiii se antrenează fie în zone neexplorate din Dumbravă, unde întâlnesc noi copii, fie se confruntă cu probleme în timpul petrecerii lor.

Creat de Matt Burnett și Ben Levin și realizat în Studiourile Cartoon Network, Craig şi Dumbrava' este cel mai recent serial care provine din programul artiștilor la nivel mondial al Studiourilor CN.

Craig şi Dumbrava' începe din 15 octombrie, de luni până vineri, de la ora 17:25, numai la Cartoon Network.

Puteți vedea aici trailer-ul:

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare