; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Formidabilele Magisabii mic

Cartoon Network lansează în curând „Formidabilele magisăbii”

15 June 2016

Noul serial, prezintă aventurile comice ale unei echipe de războinici, frate și soră, iar fanii vor avea posibilitatea să interacționeze cu personajele în căutarea de formidabile magisăbii.

Formidabilele Magisabii _ Cartoon Network

„«Formidabilele magisăbii» este o călătorie incredibilă, de la un produs digital simplu și interactiv la o lume plină de povești care s-a dezvoltat în mod organic', a declarat Chief Content Officer, Rob Sorcher. „Suntem convinși că «Formidabilele magisăbii» va continua expansiunea din punct de vedere al conținutului și tehnologiei, iar publicul va avea ocazia să participe, să se joace, să urmărească și să colecționeze o mulțime de elemente', a mai adăugat acesta.

În această vară, Cartoon Network va începe să prezinte acest concept fanilor, cu o serie de scurtmetraje, jocuri web și videoclipuri la televizor.

Creată de Kyle A. Carrozza și produsă în Studiourile Cartoon Network din Los Angeles, seria „Formidabilele magisăbii' va debuta la Cartoon Network în această toamnă și se va alătura programelor de top ca „Să-nceapă aventura', „Fetițele Powerpuff', „Haideți, tineri titani!', „Aventurile fraților urși', „Clarence', „Un show obișnuit', „Uimitoarea lume a lui Gumball' și „Steven Univers'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare