; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Aventurile fra_ilor ur_i (1)

Din 16 noiembrie, o nouă premieră la Cartoon Network: „Aventurile fraților urși”

09 November 2015

„Aventurile fraților urși”, noul serial animat de la Cartoon Network, va avea premiera luni, 16 noiembrie, de la ora 17.25.

[Not a valid template]

Serialul „Aventurile fraților urși' urmărește povestea a trei urși, Grizz, Panda și Ursul Polar – trei străini care încearcă din răsputeri să își găsească locul în societatea umană și dacă, în acest demers, reușeșc să obțină înghetață (sau iaurt înghețat), cu atât mai bine. Indiferent de situație, devine evident că a fi urs într-o lume civilizată și modernă nu este chiar un lucru ușor, așa cum vom vedea în cea mai nouă comedie animată realizată în Studiourile Cartoon Network, „Aventurile fraților urși', serial ce va avea premiera luni, 16 noiembrie, de la 17.25.

Poate că Grizz, Panda și Ursul Polar nu știu prea multe despre lumea modernă, dar asta nu îi oprește să devină adevărați maeștri atunci când vine vorba de fotografiile de tip selfie, mâncare servită direct din camionetă sau faimă pe internet. Cu toate acestea, ei au încă multe de învățat despre locuitorii din preajma locuinței lor. Grizz, cel mai bătrân dintre urși, își va conduce frații mai tineri, pe Panda și pe Ursul Polar, cu un optimism de neegalat, care îi va duce, cel mai adesea, la un dezastru total. Când se apropie de oraș, cei trei formează o grămadă de urşi (#ogramadadeursi). Grizz este cățărat pe Panda, iar Panda este cățărat pe Ursul Polar care îi poartă în spate indiferent de destinația către care se îndreaptă. În călătoria lor, celor trei urși li se alătură Chole, prietena lor umană, un urs koala faimos, pe nume Nom Nom, și vecinul lor, Charlie.

Lansarea serialului a fost un succes în Statele Unite şi în Marea Britanie. În Statele Unite, „Aventurile fraților urși' a ocupat prima poziţie în audienţe, în cadrul lansărilor de seriale din categoria de vârstă copii 2-11 şi 6-11 ani. Animaţia s-a clasat tot pe prima poziţie în categoria băieţi 2-11 şi 6-11 ani. Fiecare premieră „Aventurile fraților urși' a ocupat locul întâi în intervalul în care a fost difuzat în rândul băieţilor.

Trailer-ul aici:

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare