; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

CNN

Cartoon Network lansează aplicaţia CN Anything

17 February 2016

Cartoon Network lansează mâine o nouă aplicaţie special gândită pentru tablete şi dispozitive smartphone. Cartoon Network Anything oferă un flux de conținut nou-nouț, creat exclusiv pentru fanii CN, pentru ca ei să se bucure pe tablete şi pe telefoanele mobile, de interacţiunea cu personajele din serialele lor preferate, aşa cum nu au mai făcut-o până acum. Aplicaţia poate fi descărcată gratuit, căutând Cartoon Network Anything în app store.

Cartoon Network Anything

Cartoon Network Anything este locul unde selecţia de jocuri, activități, trivia și conţinut video este în continuă creștere și în continuă schimbare. Găseşte diferenţele, colorează personaje, fă teste, construieşte personaje sau urmăreşte pur si simplu cele mai noi videoclipuri.

Aplicația oferă o gamă diversificată de divertisment, din care poţi opta pentru conţinutul preferat, pe care aplicaţia îl va memora şi va încerca să îţi ofere conţinut din sfera de interes. Există şi opţiunea de a salva elemente favorite, pe care să le accesezi oricând.

Logo CN

Mai mult decât atât, Cartoon Network Anything va aduce premiere direct din Studiourile Cartoon Network, oferind posibilitatea de a urmări în premieră micro episoade special create pentru CN Anything.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare