; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Formidabilele Magis_bii _ Cartoon Network (1)

Cartoon Network are serial nou: „Formidabilele magisăbii”

10 February 2017

De luni, 13 februarie, de la ora 17.35, la Cartoon Network începe un nou serial animat: „Formidabilele magisăbii' / „Mighty Magiswords'.

„Formidabilele magisăbii' este un serial de comedie care urmărește povestea a doi luptători, Vambre și Prohyas, care nu sunt doar supereroi, dar sunt și doi frați cam aiuriți. Atunci când aventurile au nevoie de aventurieri, Vambre și Prohyas sunt cei mai potriviți. Amândoi folosesc magisăbii incredibile cu puteri excepționale.

Luptătorul Prohyas e convins că e cel mai cel bărbat spadasin din toate timpurile. Din fericire, nu e cazul. Deși acțiunea și aventura înseamnă totul pentru Prohyas, el rămâne un neîndemânatic în mărime naturală. La polul opus, Vambre are impresia că e surioara mai disciplinată și mai serioasă, ceea ce nu e cazul. La fel ca Prohyas, și ei îi place să adune Magisăbii și e obsedată de cărțile cu Veronica Victorious.

Animaţia a fost creată de Kyle A. Carrozza: „Ceea ce este amuzant la Vambre și Prohyas este faptul că ei sunt o echipă alcătuită dintr-un frate și o soră, care sunt un fel de ciudați în orașul lor. Sunt ei doi împotriva lumii – din moment ce ei sunt atât de diferiți de toată lumea, iar acest aspect însuflețește serialul. Cei doi țin unul la celălalt. «Formidabilele magisăbii» nu este doar un serial de acțiune și comedie, el este și un serial despre modul în care Vambre și Prohyas se comportă ca frați'.

[Not a valid template]
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare