; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Image001

Cartoon Network a pregătit o nouă aventură: „Provocarea Ben 10”!

03 April 2018

Cartoon Network a lansat „Provocarea Ben 10', un joc de acțiune nou-nouț și plin de viață, care oferă copiilor șansa de a se transforma în eroul lor preferat, Ben 10. „Provocarea Ben 10' poate fi urmărită în fiecare sâmbătă şi duminică.

Jocurile de acțiune live reprezintă o serie de provocări fizice și psihice – testarea vitezei, a forței și a altor abilități de învingător ale lui Ben 10. De la colectarea extratereştrilor și testarea cunoștințelor despre serial, transformarea în XLR8 și curse în lavă fierbinte, acest spectacol este plin de acţiune alertă și suspans de la început şi până la sfârșit.

În Provocarea Ben 10, echipele formate din doi copii, fani Ben 10, şi un adult se întrec până în finală, atunci când echipa cu scorul cel mai mare intră în marea provocare contra cronometru.

Folosind tehnologii moderne, cum ar fi realitatea augmentată, efecte speciale palpitante și, bineînțeles, renumiţii extratereștri Ben 10, emisiunea reprezintă cea mai tare aventură pentru fanii popularului serial Cartoon Network.

Provocarea Ben 10 poate fi urmărită în fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 10.00.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare