; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Bill clinton

Cartea lui Bill Clinton „The President is Missing” va fi subiectul unui serial

25 September 2017

Postul american de televiziune Showtime a anunțat un nou proiect, informează deadline.com. Aceștia au achiziționat drepturile romanului polițist „The President is Missing'  scris de fostul președinte american Bill Clinton în colaborare cu autorul James Patterson, pentru a produce un nou serial.

Cartea „The Pressident is Missing' urmează să fie lansată în luna iunie anul viitor. Cartea spune povestea unui președinte american aflat în exercițiu care misterios dispare. Cartea va avea detalii pe care numai persoana care a deținut acest statut le poate cunoaște.

 

“Mi-a plăcut să scriu această carte și să lucrez cu Jim”, a declarat Clinton. “Abia aștept să văd cum cei de la Showtime vor aduce  personajele la viață”. Acesta este primul roman al lui Clinton, iar colaborarea sa cu Patterson reprezintă prima apariție a unui președinte american în calitate de co-autor al unui thriller.

„Casa Albă este o lume foarte interesantă de descoperit, iar povestea este unică întrucât este văzută din perspectiva unui fost președinte', a declarat autorul James Patterson.

 

Nu au fost oferite detalii despre distribuția serialului, iar data de lansare  nu a fost  făcută publică.

Bill Clinton, cel care a fost al 42-lea președinte al Statelor Unite, a mai scris cărți de non-ficțiune, precum: “My Life”, “Back to Work: Why We Need Smart Government for a Strong Economy” și “Putting People First: How We Can All Change America”.

La rândul lui, autorul  James Patterson a ocupat primul loc în anul 2016 în topul mondial al scriitorilor fiind autorul cu cele mai mari venituri obţinute în ultimele 12 luni, potrivit unui clasament anual făcut de publicația Forbes.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare