; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Carrie Fisher s a iubit cu Harrison Ford

FOTO. Carrie Fisher s-a iubit cu Harrison Ford… în 1976!

16 November 2016

La filmările primei pelicule din seria „Războiul stelelor', în 1976, Carrie Fisher (60 de ani) a avut o relaţie intensă de 3 luni cu Harrison Ford (74 de ani). Astfel, zvonurile care circulau de ani buni în legătură cu o aventură înte Prinţesa Leia şi Han Solo s-au adeverit!

Dezvăluirea a fost făcută de actriţă în a treia ei autobiografie, „The Princess Diarist', care va fi lansată la finele lunii şi care conţine fragmente din vechile jurnale ale acesteia, scrie radaronline.com.

carrie-fisher-s-a-iubit-cu-harrison-ford-6

La acea vreme, Ford avea 33 de ani, era însurat (cu Mary Marquardt) şi avea 2 copii, iar Fisher avea 19 ani şi era „lipsită de experienţă', a povestit actriţa pentru „People': „Eram Han şi Leia în timpul săptămânii şi Carrie şi Harrison în weekend'.

Cei doi au devenit un cuplu după petrecerea aniversară a lui George Lucas, în mai 1976. Carrie s-a ameţit şi actorul a condus-o acasă după agapă, iar cei doi au ajuns în pat.

Carrie Fisher s-a iubit cu Harrison Ford

A doua zi dimineaţă, scrie ea, deşi experienţa nu a fost extraordinară, l-a iertat pentru că „era foartă atrăgător':

„M-am uitat la Harrison. Avea o faţă de erou… Cum ar fi putut un asemenea extraordinar specimen masculin să fie satisfăcut cu cineva ca mine?'. Restul celor 3 luni de iubire sunt în ceaţă, mai povesteşte Fisher (pentru că cei doi fumau multă marijuana puternică), adăugând că s-a chinuit să-l facă să se îndrăgostească de ea şi visa că o va cere de soţie, făcându-i cadou o verighetă de aur cu diamante, pe care să scrie „Carrison', dar Ford s-a întors la soţie.

Harrison Ford a aflat în avans despre ce va scrie Fisher în volum, primind o copie, dar nu a comentat declaraţiile colegei din „Războiul stelelor', scrie „People'.

[Not a valid template]

Votează şi TVmania te premiază!

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Te-ar putea interesa și:

Ce condiţii a pus Harrison Ford pentru „Indiana Jones 5'?

Harrison Ford s-a accidentat la filmările „Războiul Stelelor'

A murit Kenny Baker, R2-D2 din „Războiul stelelor'

Recapitulează tot „Războiul stelelor' în numai 3 minute!

Disney şi LucasFilm plănuiesc un serial „Războiul stelelor'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare