Homepage  / Vedete străine

Carrie Coon va juca în sezonul al treilea din „Lotusul alb”. Ce se știe despre noile episoade

Carrie Coon va juca în sezonul al treilea din „Lotusul alb”. Ce se știe despre noile episoade

de Andreea Hentea,

Carrie Coon (vedeta serialelor HBO „Epoca de aur” și „Cei rămași”) s-a alăturat distribuției în creștere pe care o vom vedea în așteptatul sezon al treilea al serialului „Lotusul alb” / „The White Lotus”, creat de Mike White, a anunțat recent HBO.

Cu puțin timp înainte fusese dezvăluită componența stabilită până acum a distribuției sezonului trei. Continuarea aclamatului serial HBO (recompensat cu paisprezece premii Emmy) îi include deja pe Jason Isaacs, Parker Posey, Michelle Monaghan, Leslie Bibb, Dom Hetrakul și Tayme Thapthimthong. Întregului grup i se va alătura Natasha Rothwell, despre care variety.com a scris încă de anul trecut că va relua rolul Belinda, pe care l-a jucat în primul sezon.

Sezonul al treilea din „Lotusul alb” va avea acțiunea plasată în Thailanda, după cum a scris tot Variety. Potrivit HBO, producția va începe filmările în insula Koh Samui și în jurul său, în Phuket și Bangkok, în luna februarie.

Actrița Natasha Rothwell – nominalizată la Emmy pentru interpretarea din primul sezon – a dialogat recent cu Vanity Fair despre sezonul al treilea și a spus că a citit întregul scenariu. „Am râs în hohote de cel puțin cinci ori și eram singură când îl citeam”, a spus Rothwell. „Scenariul este o dovadă a priceperii și a capacității lui Mike de a spune cele mai inteligente și amuzante povești. Tot ce face el este ca o lecție pentru mine, ca actriță. Ca scenarist, el îi duce pe oameni într-o adevărată călătorie. Toată lumea trebuie să se țină bine, pentru că va fi ceva adevărat!”.

Carrie Coon, un plus pentru un serial de excepție

Carrie Coon este unul dintre adaosurile importante la distribuția noului sezon. Recentul ei rol din excelentul serial „Epoca de aur” (care a primit de curând undă verde pentru sezonul al treilea) a fost un mare succes, actrița transformând-o pe ambițioasa Bertha Russell într-un personaj de mare impact.

Pentru noua poveste din „Lotusul alb”, HBO a colaborat cu Autoritatea de turism din Thailanda, care a sprijinit filmările și promovarea celui de-al treilea sezon.

Serialul „Lotusul alb” este creat de Mike White, care a semnat și regia. În primul sezon, plasat în Thailanda, am avut parte de interpretări excepționale din partea lui Murray Bartlett, Jennifer Coolidge, Jake Lacy, Sidney Sweeney, Connie Britton, Alexandra Daddario, Lukas Gage și Steve Zahn, iar în al doilea s-au detașat F. Murray Abraham, Michael Imperioli, Aubrey Plaza, Theo James, Simona Tabasco, Beatrice Grannò, Haley Lu Richardson, Sabrina Impacciatore și aceeași senzațională Jennifer Coolidge.

Sursa foto: Hepta

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton