Homepage  / Vedete româneşti

Carmina Vârciu, replică dură după ce tatăl a insinuat că nu muncește. Fiica lui Liviu pune capăt speculațiilor

Carmina Vârciu, replică dură după ce tatăl a insinuat că nu muncește. Fiica lui Liviu pune capăt speculațiilor
13

de Cristina Țapu,

Acum ceva timp, au apărut zvonuri că Liviu Vârciu ar fi nemulțumit că fiica sa pierde timpul pe TikTok în loc să muncească, aceste speculații fiind alimentate de comentariile prezentatorului TV. Carmina a clarificat situația și a expus fanilor punctul său de vedere. Iată detaliile!

Carmina Vârciu răspunde răspicat afirmațiilor făcute de tatăl ei, Liviu

Liviu Vârciu și fiica lui au o relație apropiată, iar recent prezentatorul TV a făcut niște declarații care, conform fiicei sale, au fost interpretate greșit. Ea a subliniat că își câștigă singură banii alături de iubitul ei, cu care a înființat o afacere.

Într-un videoclip postat pe TikTok, fiica lui Liviu Vârciu a menționat că a observat numeroase reacții apărute după declarațiile tatălui ei, motiv pentru care a dorit să clarifice situația. Carmina a afirmat că nu mai depinde financiar de părinți, deoarece muncește de câțiva ani. Ea are și o afacere împreună cu iubitul ei și susține că totul merge ca pe roate.

Fiica cea mare a lui Liviu Vârciu are propria afacere. Cu ce se ocupă acum CarminaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

„În primul rând, o să încep cu faza aia cu „Nu mai credeți tot ce vedeți pe Internet pentru că nu este ok” (…) Eu îmi câștig banii singură de mult timp, am o afacere împreună cu prietenul meu de mult timp, care merge foarte bine. Sunt creator de conținut, am diverse campanii și trei la mână, nu înțeleg de unde până unde ar fi problema oricui dacă le-aș cere și în momentul de față bani părinților mei. Nu le cer, stați liniștiți, muncesc, nu stau pe TikTok toată ziua, de asta nici nu am timp uneori să postez, de aia nici nu sunt atât de activă pentru că nu îmi permite timpul, nu am timpul necesar. Am foarte multe chestii de făcut, am o grămadă de proiecte de rezolvat, nu-mi arde mie să frec menta pe TikTok”, a declarat fiica lui Liviu Vârciu.

Liviu Vârciu a făcut eforturi considerabile pentru a-și ajuta fiica

Liviu are o relație foarte bună cu fiica sa, Carmina și a făcut eforturi considerabile pentru a o sprijini pe aceasta atunci când ea a luat decizia de a se muta din Arad în București. Artistul i-a cumpărat Carminei un apartament în Capitală și a făcut un credit la bancă pentru a-i putea achiziționa și un autoturism.

Carmina are astăzi 22 de ani și este o tânără superbă. Părinții săi au luat decizia de a se separa atunci când avea o vârstă foarte fragedă și recunoaște că, pentru o bună perioadă de timp, i-a judecat aspru pentru decizia pe care au luat-o. Odată cu trecerea timpului a înțeles, însă, că decizia de a se despărți a fost cea mai bună atât pentru fiecare dintre ei, cât și pentru ea.

Întrebată care este relația pe care o are cu Anda Călin, iubita tatălui său, Carmina a avut un răspuns cât se poate de clar și a menționat de ce refuză să o numească pe aceasta mamă vitregă.

„Am mai zis și o să mai zic că pentru mine nu există părinți vitregi. Cel puțin în cazul meu, nu pot agrea termenii aceștia, nu știu de ce, pur și simplu, nu îi simt. Sunt de acord cu titulatura de părinte vitreg doar în cazurile în care copilul crește cu acel părinte vitreg de mic și se creează o legătură specială, însă la mine nu se potrivește. Pentru mine este doar partenera tatălui meu și așa va rămâne. Poate că asociez cu termenul de „mamă, iar pentru mine mama mea e ceva sfânt și nu pot numi pe altcineva mamă, chiar dacă vorbim despre altă relație”, a declarat Carmina, conform Revistei Viva!

Sursă foto: Instagram Carmina Vârciu

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton