Homepage  / Vedete româneşti

Carmina, noi detalii despre relația cu tatăl ei, Liviu Vârciu. „Mai pune piciorul în prag”

Carmina, noi detalii despre relația cu tatăl ei, Liviu Vârciu. „Mai pune piciorul în prag”
8

de Roxana Mirea,

Liviu Vârciu și fiica lui cea mare, Carmina, au mai trecut prin momente tensionate, însă toate problemele lor s-au rezolvat. Tânăra în vârstă de 21 de ani a făcut o serie de mărturisiri despre relația cu tatăl ei și despre modul în care acesta reacționează câteodată. „Mai pune piciorul în prag”, a dezvăluit Carmina.  

Carmina, despre relația cu tatăl ei, Liviu Vârciu 

Camina, fiica lui Liviu Vârciu din relația cu Ami Teiceanu, s-a mutat în București, iar prezentatorul TV i-a cumpărat un apartament. Într-un interviu recent, Carmina a oferit noi detalii despre relația pe care o are cu tatăl ei. Tânăra a spus că îl vede pe Liviu Vârciu mai mult ca pe un frate, decât ca pe un tată, însă prezentatorul TV mai are momente în care „pune piciorul în prag”.  

Sunt mândră de tata din toate punctele de vedere. Tot timpul am susținut ideea că parcă e fratele meu mai mare, nu tata. Bine, avem momente și de tată fiică, dar mai mult ca frate-miu. Mai pune câteodată piciorul în prag, ce să faci, asta este, dar are un mod de a pune piciorul în prag foarte drăgălaș, să zic așa. Adică nu e genul ăla de tată furios”, a mărturisit Carmina Vârciu, la WOWnews. 

carmina-noi-detalii-despre-relatia-cu-tatal-ei-liviu-varciu.-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

La ce facultate studiază Carmina, fiica lui Liviu Vârciu 

În ceea ce privește cariera pe care vrea să o urmeze, Carmina vrea să calce pe urmele lui Liviu Vârciu. În prezent este studentă la Jurnalism și visează să cânte. 

Mai am un an și termin facultatea. Studiez jurnalismul. Aș vrea altceva din sfera asta, nu reporterie, dar momentan am mai multe visuri. Am unul, cel mai mare de care mă ocup, dar până atunci nu se zice, are legătură cu muzica. Am mai mulți artiști din România preferați. Pot să zic că Antonia e o inspirație mare pentru mine, pe lângă că e bombă. Delia îmi place din nou”, a declarat Carmina Vârciu. 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton