Homepage  / Vedete româneşti

Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, schimbare radicală de look. Cum arată acum tânăra: „Asta e transformarea perfectă!”

Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, schimbare radicală de look. Cum arată acum tânăra: „Asta e transformarea perfectă!”
14

de Cristina Țapu,

Carmina Vârciu, fiica lui Liviu Vârciu și a fostei lui iubite, Ami Teiceanu, a optat recent pentru o schimbare de look. Tânără a împărtășit rezultatul final fanilor, fiind foarte mândră de noul său aspect.

Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, schimbare radicală de look

Carmina Vârciu, fiica lui Liviu Vârciu și Ami Teiceanu, a hotărât că este timpul pentru o schimbare de look. Tânăra și-a prezentat noua tunsoare pe contul personal de Instagram, unde urmăritorii săi au fost extrem de încântați de rezultatul final.

Carmina Vârciu a postat un videoclip pe rețelele de socializare pentru a împărtăși cu urmăritorii săi schimbarea recentă de look. Tânăra a decis să renunțe la părul lung și să adopte o tunsoare tip bob, potrivită pentru sezonul de vară.

carmina-fiica-lui-liviu-varciu-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

„Am vrut un Bob mai scurt în spate și mai lung în față. E superb, mie îmi place tare mult. (…) Am simțit nevoia de schimbare, asta e schimbarea perfectă”, a scris Carmina, în descrierea videoclipului.

Liviu are o relație foarte bună cu fiica sa, Carmina și a făcut eforturi considerabile pentru a o sprijini pe aceasta atunci când ea a luat decizia de a se muta din Arad în București. Artistul i-a cumpărat Carminei un apartament în Capitală și a făcut un credit la bancă pentru a-i putea achiziționa și un autoturism.

Carmina are astăzi 22 de ani și este o tânără superbă. Părinții săi au luat decizia de a se separa atunci când avea o vârstă foarte fragedă și recunoaște că, pentru o bună perioadă de timp, i-a judecat aspru pentru decizia pe care au luat-o. Odată cu trecerea timpului a înțeles, însă, că decizia de a se despărți a fost cea mai bună atât pentru fiecare dintre ei, cât și pentru ea.

Carmina a suferit mult atunci când Liviu și Amy Teiceanu s-au despărțit

Carmina a dezvăluit că Liviu și Amy Teiceanu au păstrat o relație de amiciție de dragul ei. Tânăra știe că se poate baza pe sprijinul părinților ori de câte ori are nevoie, însă aceștia îi acordă libertatea necesară, ținând cont că nu mai este o copilă.

„Mama și tata au păstrat o relație de prietenie de dragul meu, pentru că, până la urmă, sunt copilul lor. Am apreciat mereu asta și mi se pare frumos că pot trece peste toate neînțelegerile de cuplu din trecut și să facă front comun pentru mine”, povestea Carmina, conform Revistei Viva!

Ce părere are Carmina despre iubita actuală a lui Liviu

Întrebată care este relația pe care o are cu Anda Călin, iubita tatălui său, Carmina a avut un răspuns cât se poate de clar și a menționat de ce refuză să o numească pe aceasta mamă vitregă.

„Am mai zis și o să mai zic că pentru mine nu există părinți vitregi. Cel puțin în cazul meu, nu pot agrea termenii aceștia, nu știu de ce, pur și simplu, nu îi simt. Sunt de acord cu titulatura de părinte vitreg doar în cazurile în care copilul crește cu acel părinte vitreg de mic și se creează o legătură specială, însă la mine nu se potrivește. Pentru mine este doar partenera tatălui meu și așa va rămâne. Poate că asociez cu termenul de „mamă, iar pentru mine mama mea e ceva sfânt și nu pot numi pe altcineva mamă, chiar dacă vorbim despre altă relație”, a declarat Carmina, conform Revistei Viva!

Sursă foto:

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton