; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Carmen Tănase şi Doru Ana au primit roluri în “Pariu cu viaţa”

08 August 2011

Carmen Tănase şi Doru Ana au spus „da' ofertei de a apărea în serialul „Pariu cu viaţa'. Din toamnă, cei doi actori îi vor interpreta pe Mara şi Alexandru Anghel, soţ şi soţie, oameni de afaceri, părinţii a doi copii: Andrei (Dorian Popa) şi Anca (Cristina Ciobănaşu).

Ne cunoaştem de foarte mult timp, dar jucăm pentru prima dată împreună. Şi ne înţelegem minunat' spune Carmen Tănase.

Alături de Carmen nu am jucat niciodată  în film sau pe scenă, noi am fost pe generic la Regina' însă nu am avut secvenţe împreună. Chiar ne amuzam acum câteva zile pentru că, într-o zi,  pe platourile de filmare de la Regina' am zis:  'Noi când o să jucăm amândoi?' Şi uite că a venit şi acea zi' completează Doru Ana.

Pentru Carmen Tănase, rolul Marei Anghel este o schimbare binevenită. Este diferită total de ceea ce am jucat în ultimii 4 ani. I-am spus la revedere' Flăcăricăi şi am intrat în alta lume, cu alte orizonturi, cu alte preocupări', spune actriţa.

Cât despre Alexandru Anghel, sotul Marei, interpretul lui, Doru Ana, ştie exact unde să-şi caute inspiraţia.  Este un personaj al zilelor noastre, un tip care s-a adaptat foarte bine schimbărilor de după 90 şi a cărui viaţă ar trebui să curgă liniştit. Doar că o întâmplare cu totul şi cu totul ieşită din comun îi schimbă dramatic existenţa', povesteşte actorul.

Cei doi se alătură listei de actori care vor intra în pielea personajelor din “Pariu cu viaţa”. Dintre ei, Marin Moraru, Adela Popescu, Elvira Deatcu, Radu Gabriel.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare