; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Carmen Tănase face dezvăluiri incendiare

04 February 2011

În ediţia de duminică, 6 februarie, a emisiunii de la Acasă, Doamne de poveste', invitata Oliviei Steer este Carmen Tănase, interpreta personajului Flacăra din serialul Moştenirea' de la Pro TV.

Carmen va povesti despre meseria ei, despre fiul ei Tudor, dar şi despre despre boala soţului ei Victor şi despre momentul în care şi-a luat la revedere pentru totdeauna de la omul iubit.

El era o fire cumpătată, eu vulcanică. El a fost pentru mine şi soţ şi tată şi prieten. Era mai mare ca mine şi o dată m-am trezit strigându-l tată'. Se amuza', a povestit actriţa.

După moartea soţului, Carmen Tănase nu şi-a mai refăcut viaţa: Să nu creadă cineva că sunt o călugăriţă. Dar nu s-a nimerit să fie cineva care să merite atâta atenţie câtă a meritat Victor. Şi dacă ar fi apărut persoana aceea nu m-aş mai fi căsătorit. Sunt un om liber, îmi place aşa cum sunt. Nici nu am unde să-i întâlnesc. Eu sunt cu colegii mei, muncesc de dimineaţa până seara, nu ies în cluburi. Doar să vina aşa, la uşă, Făt Frumos, Anthony Queen şi să zică: Esti dispusă?', a mai zis ea.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare